Kruthare måleri AB

REDO FÖR NYA UTMANINGAR?

Om ni letar efter en pålitlig underentreprenör och som ställer upp med det lilla extra så är Kruthare måleri AB antagligen rätt för dig.

– Våra målare är erfarna och proffsiga målare som alltid ser till att slutresultatet är perfekt. De har stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet.

-Våra målare ser alltid till att hålla rent och snyggt runt om kring sig. Vi täcker alla de ytor som inte ska målas, vi är noga med att respektera arbetsplatsen och privathemmets integritet. Vi tycker att det är självklart att visa att vi bryr oss om vår & kundens miljö, även under pågående arbete.

Våra målare är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng i olika åldrar med en stor samlad erfarenhet. Vi tror att arbetsglädjen är en viktig komponent i att bygga ett framgångsrikt företag. Vi satsar därför mycket tid på att få ihop gänget och ordnar varje vecka gemensamma luncher för att stärka banden i gruppen. Vi tycker det är viktigt att man lär utav varandra hela tiden genom hela sin yrkeskarriär. På så sätt får man en enormt spann på kunskapsbanken med ett djup som innebär effektivitet & styrka.

Kommunikation

Hos oss vet vi hur viktigt det är med en välfungerande och öppen dialog mellan partners / medarbetare / ledning / kunder / underentreprenörer m.m.

Yrkeskunskap

Strävan att alltid dela med oss av modern & äldre kunskap gör att våra yrkesmän & kvinnor sitter på en gedigen kunskap inom allt om måleribranschen.

Stark länk

Det stämmer som talesättet säger; En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Vi är en stark länk i en stark kedja genom alla processer.

Pålitliga

Kruthare måleri är bolaget som ställer upp i alla väder. Vi är flexibla och anpassar oss efter rådande förutsättningar. Vi vet hur det är på större projekt och att få det att fungera kräver finess och välsmorda kuggar genom hela ledet.
Flexibla med kompetens

STOR BREDD PÅ VÅR KUNSKAP

Hör av er

BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT

Använd formuläret nedan för att kontakta oss angående ett eventuellt samarbete. Vi återkommer till er så snabbt vi kan. Ni kan även välja att ringa in direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

Vänta...