Kruthare måleri AB startade sin verksamhet 2015 och har som mål att växa oss större, idag arbetar drygt 3 st professionella målare inom koncernen. Vi utför tjänster inom allt som rör måleri, tapetsering och golvläggning. Vi har våra lokaler i Arninge, Täby och våra kunder är såväl privatpersoner som företag och kommuner.

Vi som arbetar på Kruthare måleri AB är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng.
Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att medarbetarna ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra. Kruthare är inne i en expansiv period och vi behöver nu utöka vår personalstyrka.

Kruthare måleri AB söker folk

REDO FÖR NYA UTMANINGAR?

Yrkesmän & yrkeskvinnor

UTVECKLAS ÄNNU MER HOS OSS

Vi letar alltid efter trevliga och duktiga yrkesmålare som vill vara med i vårt gäng och fortsätta att utveckla Kruthare måleri AB som det ledande företaget inom måleribranschen i norrort.

Är du en målare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom allt vad måleri innebär och som arbetar professionellt och effektivt så kan det vara dig vi söker?

Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och varför du söker tjänsten. Skicka din ansökan med hjälp av formuläret nedan. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Just nu har vi inga lediga tjänster

__________________________________________________

Tidigare tillsatta tjänster

2017-04-10: Platsannons – Målare PDF

2016-10-10: Platsannons – Målare PDF

Välkommen med din ansökan!

Vänta...