Kruthare

Golvläggning

Många efterfrågar idag slipning & läggning av parkettgolv i Stockholm.

Vi kan erbjuda våra kunder detta till bra pris och med strålande slutresultat.

Golvslipning i Stockholm. Ett gammalt slitet parkettgolv får ett helt nytt liv genom först golvslipning. Sedan så påförs valfritt ytskydd. Detta kan vara olja, hårdvaxolja, lack. Det kan vara högblankt eller helmatt. Det kan vara pigmenterat eller naturfärgat. Ni väljer vi utför.

Parkettgolv & golvläggning i Stockholm. Ibland vill man helt enkelt byt ut sitt gamla befintliga golv mot ett nytt. Vi lägger parkettgolv i alla varianter. Från fabrikstillverkade “click” till att stavlimma fiskbensmönster. Väljer ni vilken golvtyp ni vill ha så fixar vi resten-

Vi hjälper dig med parkettgolv.

När ni vill ha läggning eller slipning av parkettgolv i ert hem eller på ert kontor, bör ni anlita någon med mycket erfarenhet, som är ett proffs på det. För att utföra läggning av parkett krävs nämligen djup, bred & stor kunskap inom området, speciellt när det kommer till att limma ekstav i fiskbensmönster. Så att man får det resultat som kunden är ute efter. Kruthare måleri AB har den kunskap och erfarenhet som krävs för ett perfekt parkettgolv.

Hör gärna av er till oss om ni är intresserade, så startar vi upp en dialog angående vad det är ni söker, vad ni har för tankar och idéer. 

Vårt senaste PROJEKT.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information