Läs mer om:

INTERIÖRMÅLERI

Vi hjälper dig med såväl tapetsering som målning av väggar, lister och annat snickeri. Vi fixar nya lister till dig, spacklar och reparerar väggar som blivit märkta av tidens gång. Vi utför även våtrumsmålning. Att förändra ett rum med färg och tapeter är ofta ett enkelt sätt att få ditt hem att bli mer personligt och unikt. Utöver det hjälper vi gärna till med sakkunnig rådgivning, hjälp med färg och materialval.

När vi målar inomhus ser vi alltid till att täcka all de ytor som inte ska målas. Vi är noga med att respektera ditt hem. Vi är noga med att plocka i ordning våra verktyg och dammsuga efter dagens arbete, även om vi kommer tillbaka redan morgonen efter.

Vi arbetar endast med miljöriktiga material. Vi tycker det är självklart att bry oss om eran, våran & allas miljö.

Läs mer om:

EXTERIÖRMÅLERI

Under utomhussäsongen hjälper vi dig gärna med att måla om ditt hus utvändigt. Vi tvättar och fixar din fasad inför målningen. Behöver fasaden bytas ut helt eller delvis så hjälper vi till med det. När vi målar ser vi alltid till att använda oss av miljöriktiga färger av hög kvalitet så att ditt hus ser nymålat ut länge och för att ge huset effektivt skydd mot fukt, kyla, sol och värme. Då slipper du måla om ditt hus lika ofta.

När vi målar högt upp har vi en egen byggställning som vi bygger upp hemma hos dig. Byggställningen är av hög kvalitet och vår personal har alla genomgått utbildning för att bygga upp ställningen. Byggställningen är konstruerad så att våra målare ska kunna utföra sitt arbete på ett säkert och tryggt sätt.
Utomhussäsongen varierar lite beroende på väder och vind. I normalfallet brukar vi räkna med att den sträcker sig från maj till september, men ibland är den kortare än så och ibland något längre.

Läs mer om:

SPECIAL / DEKORMÅLERI

Vi kan även erbjuda dekorativt måleri, där våra proffsiga målare får använda sin passion och kärlek till yrket. Kanske vill du ha en fondväggsmotiv som ingen annan har, direkt målad på väggen?

Det finns oändliga möjligheter till den som vågar sticka ut med något helt eget.

En unik väggmålning i vardagsrummet? Eller visst vore det väldigt snyggt med din företagslogga målad på väggen i receptionen/föreningen/butiken? Gå gärna in och titta i vårt bildgalleri på några av de fina dekor & väggmålningar som vi skapat.

Som sagt...

VAD DET ÄN ÄR, KAN VI HJÄLPA ER

Så när allt kommer till sin spets så är vi utrustade för alla inkommande uppdrag. Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkel överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan. Titta gärna in i vårat Galleri för ett urval av våra projekt.