Kruthare

Tjänster

Oavsett om ni är ett lite mindre företag, en privatperson, en BRF & HRF, eller kanske ett större bolag i Sverige. 

Så har vi kapacitet och kunskap att ta hand om er och era uppdrag.

Interiörmåleri

Interiörmåleri
Vi hjälper dig med såväl tapetsering som målning av väggar, lister och annat snickeri. Vi fixar nya lister till dig, spacklar och reparerar väggar som blivit märkta av tidens gång. Vi utför även våtrumsmålning.

Förändring och förnyelse
Att förändra
ett rum med färg och tapeter är ofta ett enkelt sätt att få ditt hem att bli mer personligt och unikt. Utöver det hjälper vi gärna till med sakkunnig rådgivning, hjälp med färg och materialval.

Respekt
När vi målar inomhus
ser vi alltid till att täcka all de ytor som inte ska målas. Vi är noga med att respektera ditt hem. Vi är noga med att plocka i ordning våra verktyg och dammsuga efter dagens arbete, även om vi kommer tillbaka redan morgonen efter. Vi arbetar självklart även endast med svanenmärkt material.

Exteriörmåleri
Under utomhussäsongen hjälper vi dig gärna med att måla om ditt hus utvändigt. Vi tvättar och fixar din fasad inför målningen. Behöver fasaden bytas ut helt eller delvis så hjälper vi till med.

Miljö och Säkerhet
När vi målar
ser vi alltid till att använda oss av miljöriktiga färger av hög kvalitet så att ditt hus ser nymålat ut länge och för att ge huset effektivt skydd mot fukt, kyla, sol och värme. Då slipper du måla om ditt hus lika ofta. Vi använder oss alltid av kvalificerad byggställning.

Utomhussäsongen
Säsongen varierar lite beroende på väder och vind. I normalfallet brukar vi räkna med att den sträcker sig från maj till september, men ibland är den kortare än så och ibland något längre. Vi tycker även det är självklart att bry oss om er, vår & allas miljö.

Butiksanpassning & kontorsanpassningar
Vi på Kruthare måleri kan hjälpa er att skapa ert nya kontor eller butik precis så som ni vill ha det, något som fungerar och passar er image och kan höja upp ert företag. Kontorsanpassningar och butiksanspassningar kan göra underverk för hur första intrycket blir. När en kund är på besök i er butik eller på ert kontor bestämmer dom sig mycket snabbt uppfattningen om er medvetet och undermedvetet. Givetvis spelar många saker in här men en mycket stor del handlar faktiskt om hur era lokaler presenteras. Vi på Kruthare måleri har mycket erfarenhet av representativ kontorsmålning, butiksmålning och även designmåleri.

Trapphusmålning
Vi utför trapphusmålning i Stockholm och runt om
. Det spelar inte någon som helst roll om det är ett mindre bostadshus eller ett större höghus. Ett nymålat, harmoniskt och vackert trapphus ger ett positivt intryck till alla som vistas i och kring det, dessutom så höjer det även värdet på lägenheterna till en förhållandevis låg kostnad.

Första intrycket
Trapphuset är det första intrycket som besökare och boende får när dom går igenom entrén till bostadshuset. Ett nyligen målat trapphus ger ett rent, fräscht och välkomnande intryck som ökar trivseln för alla och värdet på hela fastigheten. Som erfaren målerifirma på trapphusmålning kan vi erbjuda en unik kompetens, och djup kunskap inom detta hantverksområde. Vi vet vad som krävs för att skapa hållbara, vackra och representativa ytskikt som tål daglig användning och stort slitage. Kontakt oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag.

Väggmotiv & dekorativt måleri
Många privatperson och företag efterfrågar idag något som är extra unikt. Vi kan erbjuda motivmålningar som inte finns någon annanstans, helt unika. Dessa är totalt anpassade och formgivna för ytan de ska sitta på och endast fantasin sätter gränserna hur det kan se ut. Vi har gjort motiv och fondväggar åt fotbollsklubbar, åt privatpersoner, åt Säkerhetsakademin, åt Trampolinspecialisten, åt gymkedjor och många många fler. Målade motiv på väggar framkallar en helt annan känsla en vad en fototapet kan göra. Skapa en unik prägel och känsla till ert kontor, butik eller hem.

Endast fantasin sätter gränsen
Vi tycker det är spännande
och roligt att fler vågar ha något unikt på väggarna och inte bara en fototapet. Med hjälp av dekorativa väggmålningar kan man skapa vilka motiv som helst på väggarna. Allt från mönster, logotyper till verklighetstrogna avbildningar av natur, människor eller ett något helt annat motiv.

Kostnadsfritt besök och offert
Om ni är intresserade, så startar vi upp en dialog angående vad det är ni söker, vad ni har för tankar och idéer.
 Ett offertbesök och kostnadsförslag är givetvis alltid gratis utan förpliktelser.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.
Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt. Vår framtid – Tillsammans.

Kontakta oss för mer information.