Kruthare

Tjänster

-Interiörmålning
-Fasadmålning
-Kontorsanpassningar
-Trapphus-målning
-Microcement
-Dekorativt måleri
-Design & väggmotiv
-Golvslipning & golvläggning

Interiörmåleri

Interiörmåleri

Vi hjälper dig med såväl tapetsering, målning av väggar, lister och annat snickerier. Vi fixar nya lister till dig, spacklar, remsar och reparerar väggar som blivit märkta av tidens gång. 

Förändring & förnyelse. Att förändra ett rum med färg och tapeter är ofta ett enkelt sätt att få ditt hem att bli mer personligt och unikt. Utöver det hjälper vi gärna till med sakkunnig rådgivning, hjälp med färg och materialval.

När vi målar inomhus ser vi alltid till att täcka all de ytor som inte ska målas. Vi är noga med att respektera ditt hem. Vi är noga med att plocka i ordning våra verktyg och dammsuga efter dagens arbete, även om vi kommer tillbaka redan morgonen efter.

Fasadmålning

Under utomhussäsongen hjälper vi dig gärna med att måla om ditt hus utvändigt. Vi tvättar och fixar din fasad inför målningen. Behöver fasaden bytas ut helt eller delvis så hjälper vi till med det.

Miljö och Säkerhet. När vi målar ser vi alltid till att använda oss av miljöriktiga färger av hög kvalitet så att ditt hus ser nymålat ut länge och för att ge huset effektivt skydd mot fukt, kyla, sol och värme. Då slipper du måla om ditt hus lika ofta. Vi använder oss alltid av kvalificerade byggställningar.

Säsongen varierar lite beroende på väder och vind. I normalfallet brukar vi räkna med att den sträcker sig från maj till september, men ibland är den kortare än så och ibland något längre. 

Kontorsanpassningar & Butiksanpassningar
Vi på Kruthare måleri kan hjälpa er att skapa ert nya kontor eller butik precis så som ni vill ha det, något som fungerar och passar er image och kan höja upp ert företag. Kontorsanpassningar och butiksanspassningar kan göra underverk för hur första intrycket blir. När en kund är på besök i er butik eller på ert kontor bestämmer dom sig mycket snabbt uppfattningen om er medvetet och undermedvetet.

Trapphus-målning
Vi utför målning av trapphus i Stockholm och runt om
. Det spelar inte någon som helst roll om det är ett mindre bostadshus eller ett större höghus. Ett nymålat, harmoniskt och vackert trapphus ger ett positivt intryck till alla som vistas i och kring det, dessutom så höjer det även värdet på lägenheterna till en förhållandevis låg kostnad.

Golvslipning & golvläggning
Få ert parkettgolv att kännas som helt nytt igen med slipning och påförande av ytskikt såsom hårdvaxolja eller lack. Eller varför inte lägga ett helt nytt parkettgolv i fiskbensmönster i ek. Vi kan erbjuda bra priser och perfekt utfört hantverk på allt inom golvläggning.

Läggning av microcement
Microcement ett etablerat ytskikt som är otroligt flexibelt. Man kan lägga det som köksbänkskivor, golv, väggar. Med rätt typ av behandling fungerar det överallt. Det kan läggas på nya tätskikt i badrum eller till och med på det befintliga klinker/kakel. Vi har utfört hela badrum och kök med microcement. Finishen liknar inget annat material. Det har en otroligt vacker och modern betongkänsla, tåligt och lättstädat utan fogar.

Dekorativt måleri & Väggmotiv
Många privatperson och företag efterfrågar idag något som är unikt. Vi kan erbjuda motivmålningar som inte finns någon annanstans, helt unika. Dessa är totalt anpassade och formgivna för ytan de ska sitta på och endast fantasin sätter gränserna hur det kan se ut. Vi har gjort motiv och fondväggar åt fotbollsklubbar, åt privatpersoner, åt Säkerhetsakademin, åt Trampolinspecialisten, åt gymkedjor och många många fler.

Kostnadsfritt besök och offert
Om ni är intresserade, så startar vi upp en dialog angående vad det är ni söker, vad ni har för tankar och idéer.
 Ett offertbesök och kostnadsförslag är givetvis alltid gratis utan förpliktelser.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.
Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt. Vår framtid – Tillsammans.

Kontakta oss för mer information.