Kruthare

Karriär

Redo för nya utmaningar?

Du är välkommen att skicka in
en ansökan till oss. Vi är alltid intresserade av nya talanger till vårt team.

Hej.

Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och varför du söker tjänsten.

Vi är Kruthare måleri AB, som är en helt och hållet renodlad måleriverksamhet med stort fokus på yrkesskicklighet & hållbart hantverk för miljön, för våra kunder och för våra yrkesmålare. Kruthare är ett företag inom Ajland group AB.

Vi som arbetar på Kruthare är ett trevligt & glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att medarbetarna ska känna stark tillhörighet till företaget.

Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp för varandra och delar med oss av våra specialkompetenser. Vi bygger upp varandra. Vi letar efter trevliga och duktiga målare som vill vara en del i vårat team och fortsätta att utveckla oss åt rätt håll. 

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontaktperson: Mathias via mejl, info@kruthare.se

Välkommen med din ansökan.

-Mathias Ajland VD på Kruthare AB

Just nu LETAR vi EFTER.

Målare, vi söker en person som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom måleri och som arbetar professionellt och effektivt. En person med erfarenhet och som även är självgående i olike typer av projekt och uppdrag.

Tillsatt –  Servicemålare, som trivs med att variera sina arbetsuppgifter inom måleri och som arbetar professionellt och effektivt. Gillar att ha många bollar i luften samtidigt och löser uppkomna problem självständigt. 

Tillsatt – Operativ chef, som ska ansvara för den dagliga driften av företaget. Offerter, projektplanering, stöd för byggledare. Mycket fokus på planering och kommunikation.

Tillsatt – Målare/Arbetsledare, som ska ansvara för samordning mellan medarbetarna ute på arbetsplatsen och samtidigt arbeta som snickare

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.
Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt. Vår framtid – Tillsammans.