Kruthare

Företag & BRF

Behöver ni hjälp på ert företag eller i er bostadsrättsförening?

Vi hjälper er med servicemålning, trapphus, kontorsanpassningar, underhåll och mycket mer.

Hej Företag.

Vi kan hjälpa ert företag. Kruthare måleri AB är ett erfaret blandat team med både tjejer & killar, med denna styrka som kommer från alla våra olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter. Vi kan hjälpa er med allt från att servicemåleri, måla fasader, ommålning av kontor, parkeringsgarage, förskolor till att måla om i butiker med mera. 

Idag samarbetar vi med en rad olika företag i Stockholmsområdet och vi är alltid öppna för fler uppdrag & projekt. Vi har möjlighet att ta tillvara på och sjösätta och ro i hamn större projekt.

Vi har genom åren bland annat hjälpt Solna Stad, Täby kommun,  Danderyds kommun och Stockholms Stad. Vi har även hjälpt till att slutföra & renovera butiker såsom Hugo Boss, Mango, Hunkemöller, OKQ8 & Tesla samt att helhetsrenovera lägenheter åt företag i Stockholm. Vi har kapaciteten att ta hand om ett större projekt samtidigt som vi även har finess att göra de mindre arbeten.

Hej BRF & Hyresvärd.

Hos oss vet vi hur viktigt det är med en välfungerande och öppen dialog mellan partners / medarbetare / styrelsen / kunder / underentreprenörer.

Vår strävan att alltid dela med oss av modern & äldre kunskap gör att våra yrkesmän & kvinnor sitter på en gedigen kunskap inom måleribranschen. Vi kan ta hand om er K-märkta byggnader på korrekt sätt.

Låt oss göra era trapphus, era allmäna utrymmen, soprum, lägenheter och mindre servicemålning. Kruthare måleri är bolaget som ställer upp i alla väder. Vi är flexibla och anpassar oss efter rådande förutsättningar. Vi vet hur det är på större projekt såsom totalrenovering av flera lägenheter åt gången. Att få det att fungera friktionsfritt  kräver finess och välsmorda kuggar genom hela ledet.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.
Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt. Vår framtid – Tillsammans.

Kontakta oss för mer information.