Företag & BRF

VI KAN HJÄLPA ER

Vi kan hjälpa ert företag och er bostadsrättförening. Kruthare måleri AB är ett erfaret blandat team med både tjejer & killar, med denna styrka som kommer från alla våra olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter. Vi kan hjälpa er med allt från att måla fasader och lägga om golv, till att måla om trapphuset och renovera lägenheter & villor m.m. Idag samarbetar vi med en rad olika företag i Stockholmsområdet och vi är alltid öppna för fler uppdrag & projekt.

Vi har genom åren hjälpt Solna, Täby & Danderyds kommun. Vi har även hjälpt till att slutföra & renovera butiker såsom Hugo Boss, Mango & Tesla samt att helhetsrenovera och hjälpa bostadsrättsföreningar i områdena norr om Stockholm. Vi har kapaciteten att ta hand om ett större projekt samtidigt som vi även har finess att göra de mindre arbeten

Kommunikation

Hos oss vet vi hur viktigt det är med en välfungerande och öppen dialog mellan partners / medarbetare / ledning / kunder / underentreprenörer m.m.

Yrkeskunskap

Strävan att alltid dela med oss av modern & äldre kunskap gör att våra yrkesmän & kvinnor sitter på en gedigen kunskap inom måleribranschen.

Stark länk

Det stämmer som talesättet säger; En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Vi är en stark länk i en stark kedja genom alla processer.

Pålitliga

Kruthare måleri är bolaget som ställer upp i alla väder. Vi är flexibla och anpassar oss efter rådande förutsättningar. Vi vet hur det är på större projekt och att få det att fungera kräver finess och välsmorda kuggar genom hela ledet.
Flexibla med kompetens

STOR BREDD PÅ VÅR KUNSKAP