Kruthare

Målerifirma Upplands Väsby

Kruthare är en målerifirma Upplands Väsby med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är din målerifirma Upplands Väsby

Kruthare är en ledande leverantör av målningstjänster i Upplands Väsby och Stockholmsområdet.

Som ett sedan länge etablerat företag är vi stolta över att kunna erbjuda vår professionella expertis inom målningsprojekt för bostäder, kommersiella och industriella projekt. Vårt erfarna team av målare, entreprenörer och kalkylatorer ger anmärkningsvärda resultat för alla målningsbehov. Vi förstår att varje projekt är unikt, så vi strävar efter att leverera kvalitetsarbete med yttersta precision, uppmärksamhet på detaljer och höga säkerhetsstandarder.

Målerifirma Upplands Väsby

På Kruthare använder vi endast den senaste utrustningen och de senaste materialen för våra projekt. Vi tror på att erbjuda produkter av högsta kvalitet från kända varumärken för att säkerställa maximal hållbarhet och estetisk attraktionskraft under många år framöver. Dessutom gör våra avancerade verktyg att vi kan slutföra även komplexa jobb med effektivitet och noggrannhet samtidigt som vi ger minimala störningar i din dagliga rutin.

Var och en av våra medarbetare har fått omfattande utbildning i både traditionella målningstekniker och modern sprutteknik för att kunna betjäna dig på bästa sätt. Detta säkerställer att ditt projekt slutförs snabbt men noggrant utan att kompromissa med kvalitetsstandarderna. Vi prioriterar kundtillfredsställelse över allt annat och kommer alltid att hålla dig informerad under hela processen.

Från invändiga väggmålningsjobb till utvändiga ommålningsinsatser, lita på Kruthare för pålitliga lösningar till kostnadseffektiva priser.

Vi backar upp varje jobb vi utför med en garanti för att du ska känna dig helt lugn – oavsett hur stort eller litet projektet är!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på alla måleritjänster som krävs inom Upplands Väsby eller någon närliggande stad i Stockholms län!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.