Kruthare

Privatkund

Vi utför alla typer av måleriarbeten. Såväl inomhus som utomhus. 

Vi hjälper er från idé till
100% färdigställt projekt.

RENODLAT.
Genom att vara ett renodlat måleribolag med golvläggning & microcement som plus i kanten, vill vi utmana våra duktiga anställda och på så sätt ge dem en bredare plattform att stå på och ge dem möjlighet att fokusera på sina yrkeskunskaper. 

MÅNGSIDIG.
I de flesta fall anlitar kunder oss till att ta helhetsansvaret för ett projekt. D.v.s. vi startar ett projekt, utför med egen personal och är med ända till dess att projektet avslutats.

SPECIALKOMPETENS.
Vi kan även erbjuda dekorativt måleri. Kanske vill du ha en fondvägg som ingen annan har, med ett motiv målat direkt på din vägg? Eller varför inte slipar och olja ert fina parkettgolv, fixa till ert gamla eller nya badrum med microcement, vi kan hjälpa er med det.

ATT ANLITA OSS.
Om du vill anlita oss, så gör du det enklast genom vårat formulär under kontakt i menyn. Men ni kan även välja att ringa direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid så att vi kan komma hem till dig och titta på vad som behöver göras. På plats i ditt hem visar du oss vad du har tänkt göra och hur du vill att det ska bli. Ni får gärna rådfråga oss angående färgval/färgsättningar osv.

Vi diskuterar igenom arbetet och vad som behöver göras. Efter att ha räknat på arbetet återkommer vi till dig någon dag senare och lämnar en offert. Du får sedan ta ställning till offerten och om du tycker att allt verkar bra så återkommer du till oss.

Kommunikation, vi strävar alltid efter att hålla en tydlig dialog med alla våra kunder. Med en välfungerande kommunikationen så kan du som kund slappna av och njuta under arbetets gång.

 

Ett offertbesök & offertförslag är alltid kostnadsfritt.

ROTAVDRAG.
När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig med ansökan om rotavdrag. Till rotarbeten räknas reparationer och underhåll av din bostad samt arbeten med att bygga om eller bygga till bostaden.

Skattereduktion för rotarbeten medges med halva arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år.

Dvs är ni två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000kr i avdrag per år. Är ni tre personer upp till 150 000kr. Kontakta gärna skatteverket för mer information om vad som gäller.

Vi har utfört många projekt i  bland annat: Åkersberga, Danderyd, Kista, Lidingö, Sollentuna, Solna, StockholmTäby, Upplands Väsby & Vallentuna

Kontakta oss gärna för att se referensobjekt.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.
Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt. Vår framtid – Tillsammans.

Kontakta oss för mer information.