Kruthare

Målare Lidingö

Vi kan hjälpa dig med alla dina måleri- och tapetseringsbehov. 

Kruthare är din målare Lidingö

Vi kan hjälpa dig att välja rätt färgschema och material som passar din budget och stil. Vi kan även ge riktlinjer om hur du ska göra ett bra jobb med malingen, vilket inkluderar rengöring av ytor, applicering av primer och slutlig finish. Om du vill ha en professionell look på ditt hem eller kontor kan vi även installera tapeter och andra dekorationer som passar din stil.

Om du letar efter en pålitlig målerifirma på Lidingö behöver du inte leta längre! Kruthare har det du behöver för att göra ditt hem eller kontor till en plats som reflekterar din personliga stil. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för dig!
Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen och vi tar gärna din feedback på allvar. Vi är stolta över vårt goda rykte som en pålitlig och ansvarsfull leverantör av måleritjänster i Kista. Vi tar hand om ditt hem med respekt och tar alltid extra tid för att se till att jobbet blir gjort ordentligt.

Om du letar efter en professionell målare i Kista kan du lita på Kruthare. Varmt välkommen till vårt team!

Målare Lidingö

Kruthare är ett professionellt måleriföretag med säte på Lidingö i Sverige. Med över 25 års erfarenhet är de en av de ledande leverantörerna av målningstjänster för bostäder och kommersiella lokaler. Deras team består av högt utbildade och certifierade målare som erbjuder expertis och kvalitet till alla kunder, oavsett storlek och budget. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, från interiör- och exteriörmålning till betsning, tapetsering och mycket mer. Yrkesmännen specialiserar sig också på väggbeläggning, möbelrengöring och power washing och ser till att alla ytor rengörs ordentligt innan de applicerar färg eller ytbehandlingar. Kruthare erbjuder även miljövänliga lösningar för dem som vill begränsa sitt koldioxidavtryck.

Den erfarna personalen på Kruthare är stolta över att tillhandahålla förstklassig kundservice och erbjuder personliga konsultationer för att bedöma projektets behov innan de ger rekommendationer om material eller tekniker. Detta gör att de kan välja lämpliga metoder för varje jobb samtidigt som de uppnår maximala resultat med minimala störningar i den dagliga verksamheten. Förutom sin expertis erbjuder de också gratis uppskattningar på alla målningsjobb så att kunderna kan planera sin budget korrekt i enlighet med detta.

Kruthare har åtagit sig att leverera målningstjänster av hög kvalitet med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer. För att säkerställa att varje jobb uppfyller deras stränga standarder följer de strikt branschens säkerhetsbestämmelser och använder endast förstklassiga färgprodukter från betrodda tillverkare. Dessutom har alla material som Kruthare använder tillverkningsgarantier som skyddar mot blekning, sprickbildning eller skalning efter installationen.

För dig som letar efter en erfaren målare på Lidingö som erbjuder överlägsen service till konkurrenskraftiga priser, leta inte längre än Kruthare! Deras team har omfattande kunskaper i en mängd olika målningstekniker och kommer att arbeta nära dig under hela processen för att skapa den perfekta finishen för ditt utrymme – utan att spränga banken! Kontakta dem idag för mer information om hur de kan hjälpa till att få ditt hem eller företag att glänsa!

Fasadmålning Lidingö för vackra och hållbara ytor

Fasadmålning och tapetsering på Lidingö med Kruthare Måleri

Kruthare Måleri är din pålitliga partner för fasadmålning och tapetsering på Lidingö. Med en erfaren och kunnig personal erbjuder de skräddarsydda lösningar för både företags- och privatkunder. Oavsett om det handlar om att fräscha upp fasaden på ditt hus eller skapa en ny atmosfär med tapeter, står Kruthare Måleri redo att leverera professionellt och kostnadseffektivt arbete.

Variation i tapetsering och färgsättning

Vid tapetsering i Täby har Kruthare Måleri erfarenheten och expertisen för att hantera olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Deras engagerade team hjälper dig även med färgsättning, vilket är avgörande för att skapa det önskade intrycket i ditt hem eller på din fastighet.

Fasadmålning Lidingö

Mångfald av stilar och mönster

När det kommer till val av tapeter erbjuder Kruthare Måleri en mångfald av stilar, mönster och motiv. Från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro, finns det alternativ för varje smak. Genom att engagera sig i en dialog med sina kunder bidrar de till att hitta den perfekta tapeten för varje projekt.

Inspiration och idéer

Kruthare Måleri förstår att tapetval kan kännas överväldigande, och därför erbjuder de sin expertis redan från inspirations- och idéstadiet. De hjälper dig att navigera genom tusentals tapeter genom att dela med sig av sina kunskaper om mönster, kvaliteter och färgställningar.

Engagerad i Täby, tillgänglig på Lidingö

Fasadmålning och tapetsering i fokus

Med fokus på Täby och Stor Stockholm har Kruthare Måleri skapat sig en stark närvaro i branschen. Deras tjänster sträcker sig från fasadmålning och tapetsering till kontorsanpassningar och totalrenoveringar av lägenheter. Genom att erbjuda allt från enklare servicemåleri till mer komplexa projekt visar de upp sin flexibilitet och mångsidighet.

Kunden i fokus

Kruthare Måleri placerar kunden i centrum av sitt arbete. Genom en levande dialog före, under och efter projektet strävar de efter att skapa en positiv upplevelse för sina kunder. Med en bred kunskap inom måleri och kommunikation säkerställer de att varje kund är helt tillfredsställd med resultatet.

Varierade tjänster för olika behov

Kruthare Måleri erbjuder en omfattande lista av tjänster för både företag och privatpersoner. Deras expertis sträcker sig från interiörmålning, fasadmålning och tapetsering till kontorsanpassningar, trapphusmålning, golvslipning och läggning av microcement. Mångsidigheten i deras tjänsteutbud gör dem till en komplett måleripartner för olika behov.

Målning med kvalitet från förr för en hållbar framtid

Genom att kombinera traditionellt hantverkskunnande med moderna metoder och material strävar Kruthare Måleri efter att måla fram en hållbar framtid. Deras engagemang för miljövänliga och klimatsmarta målerilösningar visar deras ansvar gentemot samhället och framtida generationer.

Kruthare Måleri – Mer än bara målning

Ansvarsfullt företagande och socialt engagemang

Kruthare Måleri tar ett stort ansvar för sitt företagande. Genom att vara medvetna om hur deras verksamhet påverkar samhället och miljön strävar de efter att vara en del av en positiv utveckling. Deras stöd till lokala idrottsklubbar och fokus på hållbarhet i arbetsmiljön visar deras engagemang för samhället.

Miljömedvetet måleri och hållbara val

Kruthare Måleri är dedikerade till miljömedvetna och hållbara målerilösningar. Genom att använda el- och miljöbilar i sin fordonsflotta och följa strikta riktlinjer för återvinning av material visar de sitt åtagande för en grönare framtid. De strävar också efter att minska sitt klimatavtryck och uppnå uppsatta klimatmål.

Kundrecensioner via Reco.se

Transparens och trovärdighet genom Reco.se

Kruthare Måleri har valt att samarbeta med Reco.se för att låta sina kunder dela sina erfarenheter och åsikter. Med nästan 86% av blivande kunder som läser recensioner innan de väljer ett hantverksföretag, ger Reco.se en plattform för transparens och trovärdighet. Genom att låta kunderna själva uttrycka sina åsikter, strävar Kruthare Måleri efter att skapa förtroende och tydlighet i sina tjänster.

Uppförandekod för högsta standard

Kruthare Måleri har implementerat en uppförandekod för att säkerställa högsta standard inom deras verksamhet. Genom att regelbundet granska och uppdatera koden strävar de efter att uppfylla och överträffa förväntningarna när det gäller mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden och socialt ansvar. Genom att vara transparenta om sitt arbete och följa höga standarder vill de skapa förtroende hos sina kunder och samhället.

Avslutande ord från Kruthare Måleri

Kruthare Måleri är inte bara en målerifirma, utan en partner som strävar efter att överträffa förväntningar och skapa varaktiga resultat. Med en passion för sitt arbete och ett starkt engagemang för samhället fortsätter de att vara en pålitlig aktör inom måleribranschen på Lidingö och Stor Stockholm. Genom att erbjuda expertis, kvalitet och mångsidighet har de etablerat sig som en lokal målare som levererar på högsta nivå. Kontakta Kruthare Måleri för att ta del av deras omfattande tjänsteutbud och låt dem göra din nästa måleriupplevelse till något extraordinärt.

Tapetsering på Lidingö med Kruthare Måleri

Professionell tapetseringstjänst i Lidingö och Stor Stockholm

Kruthare Måleri är ett pålitligt måleriföretag som erbjuder experttapetseringstjänster på Lidingö och i hela Stor Stockholm. Oavsett om det handlar om små projekt eller mer omfattande tapetseringsarbeten, är vi här för att möta alla behov med snabbhet, kostnadseffektivitet och minimal påverkan på boendemiljön.

Arbetar med olika typer av tapeter

Vår erfarna personal hanterar alla typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Vi stödjer dig även med färgsättning för att säkerställa att ditt tapeteringsprojekt blir perfekt anpassat till din smak och stil.

Tapetsering Lidingö

Expertis i färgsättning för Tapetsering Lidingö

Valet av tapetstil kan vara överväldigande med tusentals mönster och färger att välja mellan. Vi är här för att hjälpa dig genom hela processen, från inspiration och idéstadie till det slutliga valet av stil. Oavsett om du föredrar det lantliga, grafiska, romantiska eller moderna, har vi expertisen för att göra ditt projekt framgångsrikt.

Hitta inspiration enkelt

Idag är det enkelt att hitta inspiration genom en snabb sökning på Google eller Pinterest. Genom att använda dessa verktyg kan du snabbt och enkelt upptäcka olika tapetstilar och hitta det som passar din smak.

Vårt senaste tapetseringsprojekt på Lidingö

Om du behöver hjälp med färgsättning står vår personal till tjänst med utbildning i färglära, färgdynamik och färgkomposition. Vi strävar alltid efter att förstå dina idéer och önskemål för att skapa det perfekta intrycket för ditt projekt.

Tjänster för Företag och BRF

Vi erbjuder omfattande måleritjänster för företag och bostadsrättsföreningar. Från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader och totalrenovera lägenheter, kan vi möta alla behov. Vi utför även kontorsanpassningar för att skapa en arbetsmiljö som passar ditt företag.

Tjänster för Privatkunder

För privatkunder utför vi olika måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Våra tjänster inkluderar fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning, motivmåleri, målning vid nybyggnation och microcement. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa ett hem du älskar.

Vad du kan förvänta dig av oss

Som ditt lokala måleriföretag på Lidingö och i Stor Stockholm erbjuder vi inte bara expertis inom målning och tapetsering utan även en kundcentrerad approach. Vi prioriterar att hålla en levande dialog genom hela processen, från första mötet till avslutat arbete.

Våra tjänster inkluderar:

– Interiörmålning
– Fasadmålning
– Kontorsanpassningar
– Trapphusmålning
– Microcement
– Dekorativt måleri
– Design & väggmotiv
– Golvslipning & golvläggning

Miljömedvetenhet och Hållbarhet

Vi på Kruthare Måleri värnar om miljön och använder endast el- och miljöbilar i vår fordonsflotta. Vi tar hand om deponi från arbetsplatserna och återvinner enligt riktlinjer för att minska vårt klimatavtryck. Vårt mål är att erbjuda hållbart och klimatsmart måleri för en positiv påverkan på både samhället och miljön.

Ansvarsfullt företagande

Vi förstår vårt historiska påverkan på samhället och miljön och strävar efter att vara en del av en positiv förändring. Vi stöder lokala idrottsklubbar och tar stort ansvar för hållbar utveckling, både socialt och miljömässigt.

Recensioner och Kundfokus

Vi använder Reco.se för att samla in recensioner från våra kunder och prioriterar transparens genom att inte kunna påverka recensionerna. Vi tror att dessa omdömen hjälper blivande kunder att få en rättvis bild av vårt företag och våra tjänster.

Avslutningsvis är Kruthare Måleri ditt pålitliga val för tapetsering på Lidingö och i hela Stor Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert, och låt oss skapa det perfekta uttrycket för ditt hem eller företag.

Rätt Person på Rätt Uppdrag

Vi anpassar oss efter varje uppdrags unika förutsättningar och ser till att rätt person är på rätt plats för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vår breda interna kompetens och samarbete inom teamet är nyckeln till våra framgångsrika projekt.

Reco Kundrecensioner

Kruthare måleri AB är stolta över att samarbeta med Reco.se, den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige. Våra kunder har möjlighet att dela sina omdömen och erfarenheter, vilket ger potentiella kunder en transparent och rättvis bild av vårt företag. Vi strävar alltid efter öppenhet och tillförlitlighet i alla våra projekt.

Slutligen, Kruthare måleri AB är här för att erbjuda dig högkvalitativa målningstjänster i Danderyd och runt om i Stor Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag, och låt oss göra ditt nästa måleriprojekt till en framgång.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.