målare Lidingö

Din målare Lidingö

Målare Lidingö är inte bara en mycket attraktiv kommun med fantastiska möjligheter till rekreation och personlig utveckling. Här har man utvecklat ett mycket välkänt koncept och ett vida omtalat varumärke. Hälsans ö är starkt förknippat med Lidingö – ett varumärke som är starkare än någonsin. På Kruthare Måleri bidrar vi med våra unika kompetenser för målningskonsten för att sätta färg på den blomstrande tillvaron i Stockholms kanske vackraste och mest exklusiva kommun.

Det här är Kruthare Måleri på Lidingö

Kruthare Måleri vet vad som krävs för att ett hem ska bli ännu mer exklusivt. Våra målare Lidingö vet vad invånarna i en av Stockholms finaste kommuner vill ha. Vår förmåga att kunna se sambandet mellan person och konst gör att vi kan skapa en perfekt miljö anpassad till dig som kund. Vi är alltid noga med att etablera nära kontakt med dig, och tack vare vår långa erfarenhet och våra effektiva lösningar kan vi göra jobbet helt i enlighet med dina önskemål.

 

Våra målare Lidingö kan erbjuda dig de bästa och mest hållbara färglösningarna för att skapa en unik miljö. Vi skapar väggmålningar, tapetserar, spacklar igen skavanker och målar alla utrymmen största nogrannhet. Vår passion för konsten att måla gör att vi kan gå lite längre in i uppdraget och skapa någonting specifikt för dig.

 

I våra tjänster har vi även dekorativa målningar för ett mer exklusivt hem. Leta efter någon som älskar sitt jobb – kontakta våra målare på Lidingö idag!

Vår passion och kärleken till det vi gör medför en starkare värdegrund, och det ger dig som kund en trygghet i att anlita oss.

Anlita någon som älskar sitt jobb.