Kruthare

Målare Lidingö

Vi kan hjälpa dig med alla dina måleri- och tapetseringsbehov. 

Kruthare är din målare Lidingö

Vi kan hjälpa dig att välja rätt färgschema och material som passar din budget och stil. Vi kan även ge riktlinjer om hur du ska göra ett bra jobb med malingen, vilket inkluderar rengöring av ytor, applicering av primer och slutlig finish. Om du vill ha en professionell look på ditt hem eller kontor kan vi även installera tapeter och andra dekorationer som passar din stil.

Om du letar efter en pålitlig målerifirma på Lidingö behöver du inte leta längre! Kruthare har det du behöver för att göra ditt hem eller kontor till en plats som reflekterar din personliga stil. Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för dig!
Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen och vi tar gärna din feedback på allvar. Vi är stolta över vårt goda rykte som en pålitlig och ansvarsfull leverantör av måleritjänster i Kista. Vi tar hand om ditt hem med respekt och tar alltid extra tid för att se till att jobbet blir gjort ordentligt.

Om du letar efter en professionell målare i Kista kan du lita på Kruthare. Varmt välkommen till vårt team!

Målare Lidingö

Kruthare är ett professionellt måleriföretag med säte på Lidingö i Sverige. Med över 25 års erfarenhet är de en av de ledande leverantörerna av målningstjänster för bostäder och kommersiella lokaler. Deras team består av högt utbildade och certifierade målare som erbjuder expertis och kvalitet till alla kunder, oavsett storlek och budget. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, från interiör- och exteriörmålning till betsning, tapetsering och mycket mer. Yrkesmännen specialiserar sig också på väggbeläggning, möbelrengöring och power washing och ser till att alla ytor rengörs ordentligt innan de applicerar färg eller ytbehandlingar. Kruthare erbjuder även miljövänliga lösningar för dem som vill begränsa sitt koldioxidavtryck.

Den erfarna personalen på Kruthare är stolta över att tillhandahålla förstklassig kundservice och erbjuder personliga konsultationer för att bedöma projektets behov innan de ger rekommendationer om material eller tekniker. Detta gör att de kan välja lämpliga metoder för varje jobb samtidigt som de uppnår maximala resultat med minimala störningar i den dagliga verksamheten. Förutom sin expertis erbjuder de också gratis uppskattningar på alla målningsjobb så att kunderna kan planera sin budget korrekt i enlighet med detta.

Kruthare har åtagit sig att leverera målningstjänster av hög kvalitet med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer. För att säkerställa att varje jobb uppfyller deras stränga standarder följer de strikt branschens säkerhetsbestämmelser och använder endast förstklassiga färgprodukter från betrodda tillverkare. Dessutom har alla material som Kruthare använder tillverkningsgarantier som skyddar mot blekning, sprickbildning eller skalning efter installationen.

För dig som letar efter en erfaren målare på Lidingö som erbjuder överlägsen service till konkurrenskraftiga priser, leta inte längre än Kruthare! Deras team har omfattande kunskaper i en mängd olika målningstekniker och kommer att arbeta nära dig under hela processen för att skapa den perfekta finishen för ditt utrymme – utan att spränga banken! Kontakta dem idag för mer information om hur de kan hjälpa till att få ditt hem eller företag att glänsa!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.