Kruthare

kontorsanpassning

Vi på Kruthare måleri kan hjälpa er att skapa ert nya kontor eller butik, något som passar er image och kan höja upp ert varumärke. Kontorsanpassning och butiksanspassning kan göra underverk.

När en kund är på besök i er butik eller på ert kontor skapar de sig mycket snabbt en känsla av er, både medvetet och undermedvetet. Givetvis är det många ytterligare faktorer som spelar in här, men en mycket stor del av hur man framstår handlar bland annat om hur till exempel lokaler är presenterade med färgsättning osv. Vi på Kruthare måleri har mycket stor erfarenhet av representativ kontorsmålning, butiksmålning och även designmåleri. Vi har medverkat i flera större butiksanpassningar och kontorsanpassningar såsom OKQ8, HUGO BOSS, Hunke Möller och många fler.

Har ert kontor i dagsläget en opersonlig och tråkig känsla?
Man kan göra underverk med färgsättningen, nyansväggar och detaljerfinesser. Är man ute efter att få en harmonisk atmosfär är det bra att använda sig av kulörer i mjukare toner och ett något avrundat formspråk. Vill ni att ert företag i stället ska inspirera till pondus och styrka är det till exempel blått eller andra skarpare färgtoner som rekommenderas. Vi hjälper självklart er med att välja rätt färger och utför måleriet till den känsla som ska förmedlas till just er kontorsanpassning eller butiksanpassning.

Kontakta gärna oss på Kruthare måleri idag för att få era önskemål uppfyllda, eller om ni vill börja att bolla idéer och koncept med oss. Hör av dig till oss direkt eller skicka in en offertförfrågan.

Ibland är uppdragen inte så massiva och vi är givetvis flexibla på alla sätt. Behöver ni endast en uppfräschning så fixar vi enkelt en ny, trevlig nyans på era väggar i både butik och kontorslokal. Att byta slitna ytskikt gör väldigt mycket för både utseendet och trivseln i en lokal.

En kontorsanpassning & butiksanpassning som Kruthare måleri ofta gör runt om i hela Stockholm är att renovera de gemensamma utrymmen, såsom kök, fikarummen, mötesrummen och toaletterna. Vi tar alltid ett helhetsansvar för ert hela uppdrag. Nya detaljer, luckor och väggfärgsval kan vara precis det som behövs och gör att det ser trevligt och fräscht ut när det kommer besökare till er. Att  göra en ommålning av kontoret eller butiken behöver inte vara ett enormt projekt.

 

Vi hjälper dig med färgsättning inför kontorsanpassning.

Vill du ha hjälp med färgsättning, ställer vi gärna upp med det också. Vår personal har bland annat utbildning i färglära, färgdynamik & färgkomposition, tillsammans vi försöker fångar upp era idéer när det gäller vilket intryck projektet och uppdraget ska ge. Ska det vara energirikt eller harmoniskt, utstråla en trygghet eller uppmana till kraft? Ni bestämmer och vi utför era önskemål med kontorsmålning & kontorsanpassning. Följ oss gärna på Facebook & Instagram  Kontakta oss gärna för ett möte här!

Vårat senaste PROJEKT.

kontorsanpassning

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.