Kruthare

Många privatperson och företag efterfrågar idag något som är extra unikt. Vi kan erbjuda motivmålningar som inte finns någon annanstans. Dessa är helt formgivna för ytan de ska sitta på och endast fantasin sätter gränserna här hur de kan se ut.

Motivmålning. Vi kan erbjuda motivmålningar som inte finns någon annanstans. Dessa är totalt formgivna och anpassade för ytan de ska sitta på och endast fantasin sätter gränserna här hur de kan se ut. Vi har gjort motiv och fondväggar åt fotbollsklubbar, åt privatpersoner, åt Säkerhetsakademin, åt Trampolinspecialisten, åt gymkedjor och många fler.

Motivmålning på väggar framkallar en helt annan känsla en vad en fototapet kan göra. Skapa en unik prägel och känsla till ert kontor, butik eller hem. Verklighetstrogna målningar eller något helt annat motiv eller ett annorlunda mönster. Med en väggmålning kan man ge en yta eller ett rum större rymd till exempel och få den känsla man vill förmedla utåt. Anlita oss på Kruthare måleri, professionella målare för dekorativ målning, väggmålning och motivmålning.

Vi hjälper dig med motivmålning.

När ni vill utföra motivmålning i ert hem eller på ert kontor kan du bör ni anlita någon med mycket erfarenhet, som är ett proffs på dekorationsmålning. För att utföra motiv &  dekorationsmålning kräver ett djup, en bredd & stor kunskap inom området, så att man får det resultat som kunden är ute efter. Kruthare måleri AB har den kunskap och erfarenhet som krävs för ett perfekt slutresultat. Vi målar moderna väggmotiv akrylfärg, poscapennor och sprayfärg.

Vi tycker det är spännande och roligt att fler vågar ha något unikt på väggarna och inte bara en fototapet. Med hjälp av kreativa och dekorativa väggmålningar kan man skapa vilka motiv som helst på väggarna. Allt från enkla mönster och retuscheringar som framhäver skugga eller ljus till mer verklighetstrogna avbilder av människor, landskap, natur eller något helt annat typ av motiv på väggarna.

Hör gärna av er till oss om ni är intresserade, så startar vi upp en dialog angående vad det är ni söker, vad ni har för tankar och idéer. 

Vill du ha hjälp med färgsättning, ställer vi gärna upp med det också. Vår personal har bland annat utbildning i färglära, färgdynamik & färgkomposition, tillsammans vi försöker fångar upp era idéer när det gäller vilket intryck projektet och uppdraget ska ge. Ska det vara energirikt eller harmoniskt, utstråla en trygghet eller uppmana till kraft? Ni bestämmer och vi utför era önskemål. Följ oss gärna på Facebook & Instagram  Kontakta oss gärna för ett möte här!

Våra senaste PROJEKT.

Motivmålning
Motivmålning

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information