Kruthare

MICROCEMENT

Många privatperson och företag efterfrågar idag något som är extra unikt i badrum, kök och golv.

Vi kan erbjuda microcement lösningar som inte finns någon annanstans. 

Microcement i badrum. Materialet används med fördel i hela badrummet, eller bara på en viss yta. Det är upp till er. Microcement kan läggas på de flesta äldre ytskikt och på nybyggda badrum. Ytan blir en betongkänsla, industriell, modern, lättstädad och extremt tålig. Kontakta oss för mer info.

Microcement i kök och golv. Köksbänkar, köksöar, stänkskydd, trappor, golv. Allt kan användas med microcement. Endast fantasin sätter gränserna av vad som är möjligt med detta moderna och spännande ytskikt. Materialet är miljövänligt och väldigt slitstarkt. Kontakta oss för mer info.

Vi hjälper dig med MICROCEMENT.

När ni vill ha läggning av microcement i ert hem eller på ert kontor bör ni anlita någon med mycket erfarenhet, som är ett proffs på det. För att utföra läggning av microcement kräver nämligen en djup, en bred & stor kunskap inom området, så att man får det resultat som kunden är ute efter. Kruthare måleri AB har den kunskap och erfarenhet som krävs för ett perfekt slutresultat. 

Vi tycker det är spännande och roligt att fler vågar ha något unikt på väggarna och inte bara kakel, våtrumsmatta eller färg. Med hjälp av kreativa och dekorativa microcementslösningar kan man skapa underbara ytskikt. 

Hör gärna av er till oss om ni är intresserade, så startar vi upp en dialog angående vad det är ni söker, vad ni har för tankar och idéer. 

Våra senaste PROJEKT.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information