Kruthare

Trapphusmålning Stockholm

Vi på Kruthare måleri utför trapphusmålning i Stockholm med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert om ni skall måla om ert trapphus

Vi på Kruthare måleri utför trapphusmålning runt om i Stockholm. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert om ni skall måla om ert trapphus. Det spelar ingen roll om det är ett mindre hus eller ett större flervåningshus. Vi tar hand om alla era behov vid en trapphusmålning, snabbt, kostnadseffektivt och med så lite inverkan på boendemiljön som möjligt.

Vår målerifirma Kruthare AB vänder sig mot BRF, HRF, privat och företagskunder samt föreningar som behöver hjälp med en trapphusrenovering och trapphusmålning. Eftersom vi arbetar som totalentreprenör så har vi medarbetare som kan utföra alla typer av tjänster som kan tänkas behövas, vi har inte bara målerikompetensen, vi har allt. Låt oss gärna få veta just era renoveringsbehov så kan vi ge er en kostnadsfritt besök & offert inför kommande trapphusmålning.

Vi hjälper dig med färgsättning inför trapphusmålning.

Att måla om trapphuset. Ett renoverat, vackert och nymålat trapphus ger ett mycket gott intryck till alla som befinner sig i det. Förutom det, så höjer det även värdet på lägenheterna till en relativt låg kostnad. Ofta vill även föreningar ha andra uppdrag utförda samtidigt som trapphusmålningen, vi har kapacitet och kompetens att leverera och åta oss totalentreprenad, med fullt ansvar över alla yrkesgrupper, detta  blir mycket enklare och mer lättöverskådligt för er som slutkund.

Trapphusmålning
Vi utför trapphusmålning i Stockholm och runt om. Det spelar inte någon som helst roll om det är ett mindre bostadshus eller ett större höghus. Ett nymålat, harmoniskt och vackert trapphus ger ett positivt intryck till alla som vistas i och kring det, dessutom så höjer det även värdet på lägenheterna till en förhållandevis låg kostnad.

Första intrycket
Trapphuset är det första intrycket som besökare och boende får när dom går igenom entrén till bostadshuset. Ett nyligen målat trapphus ger ett rent, fräscht och välkomnande intryck som ökar trivseln för alla och värdet på hela fastigheten. Som erfaren målerifirma på trapphusmålning kan vi erbjuda en unik kompetens, och djup kunskap inom detta hantverksområde. Vi vet vad som krävs för att skapa hållbara, vackra och representativa ytskikt som tål daglig användning och stort slitage. Kontakt oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag.

Vill du ha hjälp med färgsättning, ställer vi gärna upp med det också. Vår personal har bland annat utbildning i färglära, färgdynamik & färgkomposition, tillsammans vi försöker fångar upp era idéer när det gäller vilket intryck projektet och uppdraget ska ge. Ska det vara energirikt eller harmoniskt, utstråla en trygghet eller uppmana till kraft? Ni bestämmer och vi utför era önskemål angående trapphusmålning. Följ oss gärna på Facebook & Instagram  Kontakta oss gärna för ett möte här!

Vårat senaste PROJEKT.

Trapphusmålning

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information