Kruthare

Målare Vallentuna

Kruthare är en erfaren och professionell målere Vallentuna.

Kruthare är din målare i Vallentuna

Kruthare är en helt och hållet renodlad måleriverksamhet med stort fokus på yrkesskicklighet och hållbart hantverk för miljön. Vi erbjuder professionell målningstjänster i Vallentuna och omnejd. Våra kvalificerade målare har lång erfarenhet av alla typer av målningsprojekt, från mindre reparationer till stora renoveringar.

Vi strävar efter att leverera den bästa servicen till våra kunder, säkerställa att alla projekt slutförs inom utsatta tidsramar och att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet. Vi använder bara miljövänliga produkter som är säkra för din familjs hälsa.

Vid Kruthare tar vi hand om alla dina behov när det gäller målningsprojekt, från planering till slutförande. Vi kan ge dig riktlinjer för att välja rätt färgschema och material som passar ditt hem eller arbetsplats. Kontakta oss idag om du letar efter en professionell målare i Vallentuna!

Målare Vallentuna

Med över 25 års erfarenhet i branschen erbjuder vi inomhus- och utomhusmålningstjänster till ett stort antal kommersiella och privata kunder. Oavsett om det handlar om nybyggnationer eller renoveringsprojekt kan vi hantera alla jobb oavsett hur stora eller små de är.

Vårt team av målare är engagerade i att tillhandahålla utmärkt utförande i varje projekt och vi strävar efter att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna samtidigt som vi ser till att hålla konkurrenskraftiga priser.

Vi använder endast förstklassiga färger och material så att våra kunder får bästa möjliga resultat. Vårt team har också stor erfarenhet av olika typer av ytor, inklusive trä, metall, murverk, stuckatur med mera.

Kruthare är dedikerade till att tillhandahålla överlägsen kundservice och tillfredsställelse med varje jobb vi tar oss an. Alla våra målare har genomgått rigorös utbildning och säkerhetscertifieringar för att garantera högsta möjliga säkerhet. Företaget är också mån om miljön när vi genomför projekt, vilket är anledningen till att de använder miljövänliga lösningar när det är möjligt.

På Kruthare får alla kunder gratis offert innan de accepterar ett jobb så att alla är på samma sida från början till slut. Våra medarbetare kommer ut till din fastighet för en kostnadsfri konsultation där de bedömer projektet i detalj och svarar på alla frågor du kan ha om processen eller de kostnader som är förknippade med den. Förutom målningstjänster erbjuder vi även tapetsering, reparationer av gipsväggar och mycket mer!

När det gäller målningstjänster i Vallentuna behöver du inte leta längre än till Kruthare Målare!

Med många års erfarenhet av branschen i bagaget kan du lita på att vi levererar fantastiska resultat till konkurrenskraftiga priser – varje gång!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.