målare Vallentuna

Din målare Vallentuna

målare Vallentuna erbjuder en vacker blandning av en naturskön idyll och exklusiva boendemiljöer i sann stockholmsanda. Kruthare Måleri är stolta över att vara en del i utvecklingen av den här framstående kommunen. Med hjälp av våra kompetenser och den djupgående passion vi hyser för vårt yrke och målningskonsten sätter vi färg på tillvaron i Vallentuna.

Det här är Kruthare Måleri i Vallentuna

Kruthare Måleri utgörs av några av de bästa och mest professionella målarna i Stockholm. Våra målare Vallentuna är mycket trevliga och tillmötesgående prickar som vet värdet i punktlighet och hållbarhet. De utför alla måleritjänster – både inomhus och utomhus – och deras erfarenhet och kompetens gör att du kan känna dig helt fri i dina önskemål. Vi erbjuder allt från tapetsering och dekorativa väggmålningar till fullständig fasadmålning med rengöring och skrapning.

 

Våra målare i Vallentuna vet vad som gör ett bra resultat! Ingenting lämnas åt slumpen. För att färgen ska fästa ordentligt och hålla under många år krävs ett gediget förarbete och en perfekt målning. När du anlitar oss slipper du alla skavanker och små defekter på färgytan. Kruthare Måleri har starka värdegrunder med passionerade målare som alla hyser stor kärlek till sina yrken. Att måla är en konst som bör utföras med största tillförsikt och enligt kundens specifika önskemål, och tack vare våra hållbara lösningar kan vi erbjuda de bästa och mest effektiva tjänster för ett personligt och unikt resultat.

Vi sätter värde på kundkontakten. Kontakta våra supertrevliga målare Vallentuna direkt!

Vi sätter färg Vallentuna!