Kruthare

Målare Stockholm

Kruthare Måleri AB är ett pålitligt måleriföretag som erbjuder sina tjänster i Täby och betjänar kunder över hela Storstockholm. Med en stark fokus på kvalitet och hållbarhet har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för såväl företags- och bostadsprojekt som för privatkunder.

Kruthare är din målare i Stockholm.

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom fasadmålning, tapetsering, väggmålning och andra typer av måleriarbeten. Vårt team består av professionella målare som har stor erfarenhet och kompetens inom sitt område. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder med högsta noggrannhet och punktlighet.

Vi använder endast miljövänliga produkter som inte skadar miljön eller dina väggar. Vi arbetar med de senaste teknikerna för att säkerställa att alla jobb utförs på bästa sätt. Vi anser att det är viktigt att ge en personlig touch till varje projekt vi tar på oss, vilket gör att du kan förvissa dig om att du får det resultat du önskar.

Kontakta Kruthare Måleri AB idag om du letar efter en professionell målare i Stockholm! 

Målare Stockholm

Kruthare strävar efter att ge både privat- och företagskunder kvalitativa målningstjänster som de kan lita på. Våra sakkunniga målare förstår vikten av högkvalitativt hantverk och är dedikerade till att säkerställa högsta möjliga tillfredsställelse för varje kund. Vi använder endast färger, verktyg och utrustning av högsta kvalitet för att garantera utmärkta resultat varje gång.

Vårt team av erfarna målare erbjuder ett brett utbud av tjänster för både små och stora projekt. Från renovering av ett enda rum till kompletta inomhus- eller utomhusmålningar har vi kunskapen och kompetensen för att uppfylla dina exakta behov. Våra målare tar sig alltid tid att diskutera dina planer med dig innan de påbörjar ett projekt så att du får exakt vad du vill ha. 

På Kruthare är vårt mål att se till att alla våra kunder får en målning av bästa möjliga kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla tjänster och är alltid villiga att arbeta inom din budget så tveka inte att kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa till att förbättra utseendet på ditt hem eller företag!

Vad Kan Vi Hjälpa Er Med?

Kruthare Måleri erbjuder ett brett spektrum av tjänster för både företag och privatpersoner. Från enklare servicemåleri till totalrenoveringar av lägenheter, fasadmålning, kontorsanpassningar och mycket mer. Företaget är specialiserat på att leverera helhetslösningar med fokus på kommunikation och tydliga priser för att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse.

Tjänster

Målare Täby – Företag & BRF

Kruthare Måleri är experter på att hantera måleriuppdrag för företag och bostadsrättsföreningar. Oavsett om det är dörrar, fönster, fasader eller trapphus, kan företaget leverera högkvalitativa resultat.

Målningstjänster för Privatkunder

För privatkunder erbjuder Kruthare Måleri allt från fasadmålning och fönstermålning till tapetsering och våtrumsmålning. Med fokus på detaljer och personlig service strävar de efter att vara det självklara valet för privatpersoner som behöver en pålitlig målare i Täby och resten av Stockholms län.

Vad Kan Du Förvänta Dig Av Oss Som Måleriföretag i Täby

Kunden i Fokus

Kruthare Måleri sätter kunden i fokus genom att föra en levande dialog under hela projektets gång. Med en sammanhållen och traditionsenlig skicklighet samt användning av miljövänliga och moderna material strävar företaget efter att säkerställa kundernas nöjdhet.

100% Måleri

Som måleriföretag i Täby och Stockholm levererar Kruthare Måleri allt från fasadmålning och interiörmålning till unika väggmålningar och läggning av microcement. Genom att kombinera hantverkskunnande från förr med moderna metoder strävar de efter att uppnå 100% tillfredsställelse hos sina kunder.

Ansvar

Företagets framgångsrecept inkluderar proffsiga och erfarna målare som tar ansvar för en välkommunicerad dialog, väl utfört arbete och hållande av tidsramar och budget.

Tjänster och Specialiteter

Interiörmålning

Kruthare Måleri erbjuder expertis inom tapetsering, väggmålning, och reparation av snickerier för att skapa förändring och förnyelse i hemmiljön. De strävar efter att göra varje rum mer personligt och unikt.

Fasadmålning

Under utomhussäsongen hjälper företaget kunder med att måla om husets exteriör. Genom att använda miljövänliga färger av hög kvalitet och kvalificerade byggställningar strävar de efter att ge långvarigt skydd mot väder och vind.

Kontorsanpassningar & Butiksanpassningar

Kruthare Måleri specialiserar sig också på att skapa anpassade och attraktiva kontor och butiker som speglar företagets image och ger ett positivt första intryck på besökare och kunder.

Trapphusmålning

Företaget utför professionell målning av trapphus, vilket inte bara förbättrar miljön utan också höjer värdet på fastigheten till en rimlig kostnad.

Golvslipning & Golvläggning

Kruthare Måleri erbjuder tjänster för att förnya parkettgolv genom slipning och applicering av ytskikt. De kan också lägga nya parkettgolv i olika mönster för att skapa en modern och fräsch atmosfär.

Läggning av Microcement

Microcement är ett flexibelt ytskikt som används på olika platser som köksbänkar, golv och väggar. Kruthare Måleri erbjuder läggning av microcement med rätt behandling för olika ändamål.

Dekorativt Måleri & Väggmotiv

Företaget kan skapa unika motivmålningar och fondväggar för både privatpersoner och företag, vilket ger en personlig touch till varje yta.

Ansvarsfullt Företagande

Socialt Ansvar

Kruthare Måleri tar socialt ansvar genom att stödja lokala idrottsklubbar och främja en positiv påverkan på samhället. Företaget har en tydlig uppförandekod för att säkerställa mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden och motverka sociala orättvisor.

Miljöansvar

Företaget strävar efter hållbart och klimatsmart måleri genom att använda miljövänliga bilar, korrekt återvinning av arbetsplatsavfall och kontinuerligt arbeta mot minskat klimatavtryck.

Rätt Person på Rätt Uppdrag

Kruthare Måleri anpassar sig efter varje uppdrag för att optimera effektiviteten. Med en bred intern kompetens och samarbete mellan medarbetarna ser företaget till att ha rätt kompetenser för varje projekt, oavsett storlek eller typ.

Reco Kundrecensioner

Varför Använda Reco?

Kruthare Måleri samarbetar med Reco.se för att erbjuda transparenta och opartiska kundrecensioner. Genom att låta Reco.se hantera recensioner får blivande kunder en ärlig bild av företagets prestationer.

Varför Omdömen?

För att skapa en rättvis bild av företaget använder Kruthare Måleri Reco.se som en plattform för att dela skrivna omdömen från sina kunder. Detta möjliggör transparens och tillförlitlighet för blivande kunder att fatta informerade beslut.

Genom att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster, hålla kunden i fokus, ta socialt och miljömässigt ansvar samt sträva efter hög kvalitet och transparenta recensioner, positionerar sig Kruthare Måleri som en pålitlig och professionell målare i Stockholm och Täby med omnejd.

Läs om oss på Reco.

Kontakta oss här.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.