Kruthare

Målare Åkersberga

Kruthare Måleri AB är ett professionellt måleriföretag som erbjuder alla typer av måleritjänster i Åkersberga.

Kruthare är din målare i Åkersberga

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom fasadmålning, tapetsering, väggmålning och andra typer av måleriarbeten. Vårt team består av professionella målare som har stor erfarenhet och kompetens inom sitt område. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder med högsta noggrannhet och punktlighet.

Vi använder endast miljövänliga produkter som inte skadar miljön eller dina väggar. Vi arbetar med de senaste teknikerna för att säkerställa att alla jobb utförs på bästa sätt. Vi anser att det är viktigt att ge en personlig touch till varje projekt vi tar på oss, vilket gör att du kan förvissa dig om att du får det resultat du önskar.

Kontakta Kruthare Måleri AB idag om du letar efter en professionell målare i Åkersberga! Vi ser fram emot att höra från dig!

Målare Åkersberga

Kruthare strävar efter att ge både privat- och företagskunder kvalitativa målningstjänster som de kan lita på. Våra sakkunniga målare förstår vikten av högkvalitativt hantverk och är dedikerade till att säkerställa högsta möjliga tillfredsställelse för varje kund. Vi använder endast färger, verktyg och utrustning av högsta kvalitet för att garantera utmärkta resultat varje gång.

Vårt team av erfarna målare erbjuder ett brett utbud av tjänster för både små och stora projekt. Från renovering av ett enda rum till kompletta inomhus- eller utomhusmålningar har vi kunskapen och kompetensen för att uppfylla dina exakta behov. Våra målare tar sig alltid tid att diskutera dina planer med dig innan de påbörjar ett projekt så att du får exakt vad du vill ha. Vi ser till att alla ytor är ordentligt förberedda innan vi applicerar några beläggningar eller behandlingar, vilket garanterar en mer långvarig finish med bättre motståndskraft mot fläckar eller blekning med tiden.

På Kruthare är vårt mål att se till att alla våra kunder får en målning av bästa möjliga kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla tjänster och är alltid villiga att arbeta inom din budget så tveka inte att kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa till att förbättra utseendet på ditt hem eller företag!

Fasadmålning i Åkersberga

Professionell tapetsering och måleri i Åkersberga och omnejd

Kruthare måleri AB är din pålitliga partner för tapetsering och måleri i Åkersberga och dess omgivningar. Med lång erfarenhet och dedikation till att uppfylla kundernas behov erbjuder företaget professionella tjänster inom olika områden.

Expertis i färgsättning för tapetsering i Åkersberga

Valet av tapetstil kan vara överväldigande med tusentals mönster, kvaliteter och färgställningar. Kruthare måleri står till tjänst redan vid inspirations- och idéstadiet för att bidra med expertis och säkerställa att resultatet blir estetiskt tilltalande. Olika stilar, från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro, erbjuds för att passa olika smaker. Ungdomar kan även finna graffiti-inspirerade tapeter som en populär valmöjlighet.

Fasadmålning Åkersberga
Snabb inspiration genom sökning på Google eller Pinterest

Idag är det enkelt att hitta inspiration genom en snabb sökning på Google eller Pinterest för olika tapetstilar. Kruthare måleri uppmanar kunder att kontakta dem för ett kostnadsfritt besök och offertförslag, där de också erbjuder hjälp med färgsättning för att uppnå önskat intryck.

Senaste tapetseringsprojektet i Åkersberga

Kruthare måleri stoltserar med sitt senaste tapetseringsprojekt i Åkersberga. Utöver tapetsering erbjuder företaget hjälp med färgsättning, där personalen har utbildning i färglära, färgdynamik och färgkomposition. Genom att följa företaget på Facebook och Instagram kan kunder hålla sig uppdaterade och ta del av inspirerande projekt.

Målare i Åkersberga för Fasadmålning och Mer

Tjänster för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner

Kruthare måleri är en pålitlig partner för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Åkersberga och dess omgivningar. Företaget erbjuder måleritjänster från enklare servicemålning till mer omfattande projekt, inklusive målning av dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage och totalrenovering av lägenheter. Kontorsanpassningar och butiksanspassningar är också en del av deras tjänsteutbud.

Kunden i fokus med helhetslösningar

Kruthare måleri strävar efter att sätta kunden i fokus genom att erbjuda helhetslösningar. Företaget har inte bara yrkeskunskap och kompetens utan också tydlig kommunikation, överskådliga priser, och rådgivning för att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse.

Professionell och miljövänlig måleritjänst i Åkersberga

Med en stark betoning på kvalitet och hållbarhet använder Kruthare måleri endast miljövänliga färger av hög kvalitet för att ge långvarigt skydd mot väder och vind. Företaget erbjuder också expertis inom måleriarbeten för att skapa unika vägg- och muralmålningar samt lägga microcement. Med ansvarstagande och noggrannhet strävar Kruthare måleri efter att överträffa kundens förväntningar och leverera projekt i tid och enligt överenskommen budget.

Hållbart och socialt ansvarstagande företag

Kruthare måleri tar hållbarhetsfrågor på stort allvar. Genom att använda el- och miljöbilar i sin fordonsflotta, korrekt hantering och återvinning av arbetsplatsavfall, samt kontinuerliga insatser för att minska klimatavtrycket, strävar företaget efter att vara en förebild för hållbart företagande. Vidare engagerar sig Kruthare måleri i lokalsamhället genom stöd till idrottsklubbar och följer en tydlig uppförandekod för att främja mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Sammanfattning

Kruthare måleri AB är inte bara en pålitlig målare i Åkersberga utan också en partner som prioriterar kundens behov och hållbarhet. Med expertis inom tapetsering, måleri och andra målartjänster erbjuder företaget skräddarsydda lösningar för både företag och privatpersoner. Genom engagemang i hållbarhetsfrågor och socialt ansvarstagande strävar Kruthare måleri efter att vara en förebild inom branschen.

Tapetsering och Målning i Åkersberga med Kruthare Måleri AB

Expertis inom Tapetsering och Målning i Åkersberga

Kruthare Måleri AB är stolta över att erbjuda professionell tapetsering och målning i Åkersberga med omnejd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med både privata och företagskunder och kan hantera alla typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter, samt våtrumstapeter och våtrumsmatta.

Tapetsering Åkersberga

Välj Din Stil med Hjälp av Våra Experter

Valet av tapetstil kan vara överväldigande med tusentals mönster och färgställningar. Vi på Kruthare Måleri AB är här för att guida våra kunder genom processen och hjälpa dem att välja den perfekta tapeten för deras projekt. Oavsett om du föredrar en gammaldags och romantisk stil, grafiska och retro mönster eller något mer klassiskt som blommiga eller randiga tapeter, har vi expertisen att skapa det önskade uttrycket.

Hitta Inspiration Snabbt och Enkelt

Idag är det enkelt att hitta inspiration online genom att göra sökningar på Google eller Pinterest för tapeter. Vi uppmanar våra kunder att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag, där vi kan diskutera deras idéer och behov för tapetseringsprojektet.

Vårt Senaste Tapetseringsprojekt i Åkersberga

Kruthare Måleri AB är stolta över vårt senaste tapetseringsprojekt i Åkersberga. Vi erbjuder även hjälp med färgsättning och vårt team har utbildning inom färglära, färgdynamik och färgkomposition för att säkerställa att varje projekt uppfyller kundens önskemål och ger önskat intryck.

Våra Tjänster i Åkersberga

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både företag och privatpersoner i Åkersberga och dess omgivningar. Våra tjänster inkluderar:

Interiörmålning
Fasadmålning
Kontorsanpassningar
Trapphus-målning
Microcement
Dekorativt måleri
Design & väggmotiv
Golvslipning & golvläggning

Professionellt och Ansvarsfullt Företagande

Vi sätter kunden i fokus och strävar efter att skapa trygga och hållbara arbetsmiljöer. Vårt företag följer en uppförandekod som betonar mänskliga rättigheter, ansvarsfullt företagande och miljöhänsyn.

Recensioner och Transparens

Vi samarbetar med Reco.se för att erbjuda våra kunder transparenta recensioner och omdömen. Cirka 86% av våra blivande kunder läser andra kunders omdömen innan de anlitar oss, och Reco.se ger en opartisk plattform där våra kunder kan dela sina erfarenheter med oss.

Kruthare Måleri AB är stolta över att vara din lokala partner för tapetsering och målning i Åkersberga. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert. Med vår långa erfarenhet och dedikerade team ser vi fram emot att göra ditt tapetseringsprojekt till verklighet.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.