Kruthare

Kruthare Måleri AB är ett professionellt måleriföretag som erbjuder alla typer av måleritjänster i Åkersberga.

Kruthare är din målare i Åkersberga

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom fasadmålning, tapetsering, väggmålning och andra typer av måleriarbeten. Vårt team består av professionella målare som har stor erfarenhet och kompetens inom sitt område. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder med högsta noggrannhet och punktlighet.

Vi använder endast miljövänliga produkter som inte skadar miljön eller dina väggar. Vi arbetar med de senaste teknikerna för att säkerställa att alla jobb utförs på bästa sätt. Vi anser att det är viktigt att ge en personlig touch till varje projekt vi tar på oss, vilket gör att du kan förvissa dig om att du får det resultat du önskar.

Kontakta Kruthare Måleri AB idag om du letar efter en professionell målare i Åkersberga! Vi ser fram emot att höra från dig!

Målare Åkersberga

Kruthare strävar efter att ge både privat- och företagskunder kvalitativa målningstjänster som de kan lita på. Våra sakkunniga målare förstår vikten av högkvalitativt hantverk och är dedikerade till att säkerställa högsta möjliga tillfredsställelse för varje kund. Vi använder endast färger, verktyg och utrustning av högsta kvalitet för att garantera utmärkta resultat varje gång.

Vårt team av erfarna målare erbjuder ett brett utbud av tjänster för både små och stora projekt. Från renovering av ett enda rum till kompletta inomhus- eller utomhusmålningar har vi kunskapen och kompetensen för att uppfylla dina exakta behov. Våra målare tar sig alltid tid att diskutera dina planer med dig innan de påbörjar ett projekt så att du får exakt vad du vill ha. Vi ser till att alla ytor är ordentligt förberedda innan vi applicerar några beläggningar eller behandlingar, vilket garanterar en mer långvarig finish med bättre motståndskraft mot fläckar eller blekning med tiden.

På Kruthare är vårt mål att se till att alla våra kunder får en målning av bästa möjliga kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla tjänster och är alltid villiga att arbeta inom din budget så tveka inte att kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa till att förbättra utseendet på ditt hem eller företag!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.