Kruthare

Målare Kista

Kruthare är en helt och hållet renodlad måleriverksamhet med fokus på yrkesskicklighet och hållbart hantverk. 

Kruthare är din målare i Kista

Vi erbjuder tjänster inom alla typer av måleri, från nybyggnationer till renoveringar.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med måleri i Kista och vi vet hur man skapar ett vackert resultat som kommer att vara beständigt.

Våra professionella målare har stor kunskap om de olika materialen som används inom måleribranschen, såsom färg, tapet, träolja och andra produkter. Vi använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att du får det bästa resultatet.

Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen och vi tar gärna din feedback på allvar. Vi är stolta över vårt goda rykte som en pålitlig och ansvarsfull leverantör av måleritjänster i Kista. Vi tar hand om ditt hem med respekt och tar alltid extra tid för att se till att jobbet blir gjort ordentligt.

Om du letar efter en professionell målare i Kista kan du lita på Kruthare. Varmt välkommen till vårt team!

Målare Kista

Kruthare är ett Kista-baserat måleriföretag som erbjuder professionella målningstjänster av hög kvalitet till bostäder, affärer och industrier i området. Vi strävar efter excellens i alla aspekter av vårt arbete. Vårt team av erfarna målare specialiserar sig på att ta sig an alla projekt med precision och omsorg.

Vi använder endast förstklassiga produkter från ledande varumärken för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga kvalitet. Vårt professionella team tar extra tid på sig för att förbereda ytorna före målning för att skapa en felfri finish, med hjälp av avancerade metoder som luftlösa sprutor och specialverktyg som utformats speciellt för målningsjobb som kräver exakta detaljer.

På Kruthare är vi engagerade i att tillhandahålla utmärkt kundservice till överkomliga priser. Vi garanterar ärlig feedback om ditt projekt så att du kan fatta ett välgrundat beslut om hur du ska gå vidare med ditt jobb. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor eller diskutera eventuella problem som du kan ha under hela processen.

Vi förstår att varje kunds behov är unika – därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje jobb. Oavsett om du behöver målningstjänster för interiör- eller exteriörmålning, stora projekt eller bara mindre renoveringar – vårt vänliga team kan tillhandahålla den expertis du behöver utan att bryta banken.

Ta kontakt med Kruthare idag och låt oss göra ditt nästa projekt till en succé

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.