målare Kista

Din målare Kista

Stockholms yngsta stadsdel står under ambitiös utveckling för att bli en av de ståtligaste stadsdelarna i Stockholms stad. Stora planer är i görningen med målet att få Kista att växa i fantastiska proportioner, och genom gedigna samarbeten kommer Kista inom några år vara en av de mest attraktiva delarna av vår anrika huvudstad.

Kruthare Måleri är med från början av dessa planer för att med expertkompetens sätta färg på det unga Kista.

Det här är Kruthare Målare Kista

Inget jobb är för stort för Kruthare Måleri. Inga önskemål är konstiga för våra erfarna målare Kista.

Om du vill komma i kontakt med en målerifirma som vet vad det innebär att älska sitt jobb och uppskatta konsten i det man gör – då har du kommit till rätt företag!

Våra målare Kista vet vad som krävs för att en miljö ska lysa av en unik karaktär, och det är en av våra många styrkor som gör oss till en av de ledande målerifirmorna i Stockholm.

 

Vi utför alla typer av måleritjänster – väggmålning, fasadmålning, tapetsering, dekorationsmålningar och mycket annat.

Läs mer om våra helhetslösningar och tjänster här!

 

Våra glada och professionella målare Kista har allt du behöver för att ge ditt hem en personlighet som passar dig, och vår förmåga att knyta an till dig som kund och skapa förtroende gör att vi alltid får full koll på våra kunders specifika önskemål.

Vill du ha en målerifirma som lever upp till dina förväntningar och professionella yrkesmän med passion och glöd för sitt yrke?

Kontakta våra målare Kista redan idag!