Kruthare

Målare Upplands Väsby

Kruthare är ett pålitligt och erfaret måleriföretag i Upplands Väsby.

Kruthare är din målare i Upplands Väsby

Företaget har varit verksamt sedan 1993 och erbjuder målningstjänster för bostäder och kommersiella lokaler med ett åtagande att tillhandahålla kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser. Deras högkvalificerade team av målare är experter på ett brett utbud av inomhus- och utomhusmålningsprojekt och har stor erfarenhet av att arbeta med både stora och småskaliga renoveringsprojekt. De är stolta över sin uppmärksamhet på detaljerna, med hjälp av högkvalitativa material, banbrytande tekniker och förstklassig kundservice. Företaget erbjuder även högtryckstvättar som en del av sin heltäckande strategi för yttre underhåll.

Målare Upplands Väsby

Med nästan 30 år i branschen har Kruthare arbetat med några av de mest framstående arkitekterna, byggherrarna och entreprenörerna i Upplands Väsby med omnejd. Teamet är utrustat för att hantera komplexa projekt som kräver avancerad kunskap för att säkerställa optimala resultat. Företaget har ett nära samarbete med kunderna från början till slut och tillhandahåller prover för godkännande innan ett projekt påbörjas tillsammans med regelbundna uppdateringar om hur arbetet fortskrider under hela arbetets gång.

Kruthare är kända för sitt engagemang för säkerhet samt sin hängivenhet för excellens när det gäller att leverera resultat som uppfyller eller överträffar förväntningarna. De erbjuder gratis konsultationer för alla potentiella kunder så att de kan få veta mer om hur Kruthare kan hjälpa till att förverkliga deras projektvisioner. Kunderna kan vara säkra på att de kommer att få professionella resultat varje gång de anlitar Kruthare för sina behov av inomhus- eller utomhusmålning i Upplands Väsby!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.