Kruthare

Målare Danderyd

Kruthare är ett företag som erbjuder professionella målartjänster i Danderyd. 

Kruthare är din målare i Danderyd

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive inomhusmaling, tapetsering, träbearbetning och mycket mer.

Vi har lång erfarenhet av att utföra alla typer av måleri, från enklare reparationer till stora renoveringsprojekt. Vi har ett team med högt kvalificerade målare som kan hjälpa dig med alla dina målningsbehov.

Vårt team är specialiserat på att utföra både inomhus- och utomhusmåleri och vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att du får den bästa kvaliteten på ditt arbete. Vi strävar efter att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar, så du kan vara säker på att du får det bästa resultatet när du anlitar Kruthare.

Vi kan hjälpa dig med alla dina behov oavsett om det handlar om en liten reparation eller en stor renovering. Vad som än gör din uppgift unik, så har vi den kompetens som krävs för att slutföra den till fullo.

Kontakta oss idag om du letar efter en professionell målare i Danderyd! Vi ser fram emot att höra från dig!

Målare Danderyd

Kruthare i Danderyd är en ledande leverantör av målningstjänster och erbjuder högkvalitativa och professionella målningstjänster till privatpersoner och företag. Vi är baserade i hjärtat av Stockholms pulserande stadskärna och erbjuder kvalitativa målerilösningar som är skräddarsydda för dina behov. Vårt erfarna team av målare ser till att du får bästa möjliga resultat av dina projekt med minimala störningar i ditt dagliga liv.

På Kruthare förstår vi att kvalitet är av största vikt när det gäller målningstjänster och vi strävar efter excellens i varje projekt som vi åtar oss. Vi använder endast förstklassiga färger och material som skyddar dina väggar från att blekna eller skadas med tiden. Våra målare har genomgått en omfattande utbildning i sitt hantverk så att de kan erbjuda överlägset hantverk varje gång.

Vi erbjuder en rad specialiserade tjänster, såsom inomhus- eller utomhusmålning, tapetborttagning, tapetsering, reparation av gipsväggar, högtryckstvätt, färgning och mycket mer. Vi specialiserar oss också på skräddarsydda målningsarbeten för restauranger, kontor och andra kommersiella utrymmen. Om du behöver hjälp med att välja rätt färger eller ytbehandlingar för ditt projekt har vi experter på plats som kan ge råd och guida dig genom processen så att det färdiga resultatet blir precis som du ville att det skulle bli.

Kruthares engagemang för våra kunder slutar inte när ett jobb är färdigt, utan vi står för vårt arbete med en 100 % nöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd med någon aspekt av det arbete som utförts av en av våra målare kommer vi tillbaka utan extra kostnad för att se till att det uppfyller dina förväntningar – bara ytterligare en anledning till varför Kruthare är en av de ledande leverantörerna av målningstjänster i Danderyd!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

PRIVATKUND

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.