Kruthare

Tapetserare Täby

Boka någon av Kruthares tapetserare i Täby med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert om ni vill boka tapetsering

Tapetserare Täby. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert för erat nästa projekt. Det spelar ingen roll om det är ett mindre jobb eller ett lite mer omfattat projekt. Vi tar hand om alla era behov vid en tapetsering & målning, snabbt, kostnadseffektivt och med så lite inverkan på boendemiljön som möjligt.

Vår målerifirma Kruthare AB vänder sig mot BRF, HRF, privat och företagskunder samt föreningar som behöver hjälp tapetsering av professionella tapetserare i Täby. Vi arbetar med alla typer av tapeter.

  • Papperstapeter
  • Vinyltapeter
  • Textiltapeter & fibertapeter
  • Våtrumstapeter & våtrumsmatta

Våra tapetserare HJÄLPER DIG MED FÄRGSÄTTNING INFÖR ARBETET MED TAPETSERING TÄBY.

Det finns flera tusen tapeter i olika mönster, kvaliteter & färgställningar att välja mellan så det kan upplevas som en djungel. Vi är gärna med redan vid inspiration & idé stadiet då vi kan bidra med vår expertis för att helheten ska bli bra. 

När det kommer till det valet av stil så finns det en uppsjö av olika motiv, mönster och stilar att välja bland. Gammaldags & det lite mer romantiska är en  stil för den som gillar det lantliga. Grafiskt & retro för den som gillar det lite mer distinkta grafiska uttrycket. Blommigt & randigt är mer klassiskt och finns i en mängd olika uttryck. en favorit bland ungdomar är tapeter med graffiti som motiv.

Idag går det att hitta inspiration väldigt snabbt och enkelt genom att göra en sökning på Google eller Pinterest på tapeter och leta dig fram till din stil. 

Kontakt oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag.

Våra tapetserarees senaste PROJEKT.

Tapetserare Täby

Vill du ha hjälp med färgsättning av våra tapetserare, ställer vi gärna upp med det också. Vår personal har bland annat utbildning i färglära, färgdynamik & färgkomposition, tillsammans vi försöker fångar upp era idéer när det gäller vilket intryck projektet och uppdraget ska ge. Ska det vara energirikt eller harmoniskt, utstråla en trygghet eller uppmana till kraft? Ni bestämmer och vi utför era önskemål angående trapphusmålning. Följ oss gärna på Facebook & Instagram  Kontakta oss gärna för ett möte här!

Tapetsering i Täby & Stor Stockholm

Kruthare måleri erbjuder professionell tapetsering i Täby och hela Stor Stockholm. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en mer omfattande tapetsering och målning, är vi redo att hantera alla behov med snabbhet, kostnadseffektivitet och minimal påverkan på boendemiljön.

Tapetseringsmaterial och expertis

Vi arbetar med olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Valet av tapet kan vara överväldigande med tusentals mönster och färgställningar. Vi stöder våra kunder genom hela processen, från inspiration och idéer till färgsättning. Vi erbjuder expertis i att välja rätt stil för att uppnå det önskade estetiska intrycket.

Tapetsering Täby

Stilar och inspiration

Stilval varierar från det lantligt gammaldags och romantiska till det grafiskt retro och det klassiskt blommiga eller randiga. Moderna ungdomar kan också hitta inspiration i graffiti-motiv. Genom enkla sökningar på Google eller Pinterest kan man snabbt hitta och utforska olika tapetstilar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag för ditt nästa tapetseringsprojekt.

Vårt senaste tapetseringsprojekt i Täby

Vår expertis sträcker sig inte bara till själva tapetseringen utan inkluderar även färgsättning. Vår personal har utbildning i färglära, färgdynamik och färgkomposition för att förverkliga kundernas visioner. Oavsett om det är en energifylld eller harmonisk atmosfär du strävar efter, är vi redo att omsätta dina önskemål i trapphusmålning eller andra projekt.

Följ oss på Facebook & Instagram för att ta del av våra senaste projekt. Vi prioriterar kvalitet från förr för att måla framtidens hållbarhet.

Våra tjänster

Företag & BRF

Vi erbjuder allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader och utföra totalrenoveringar av lägenheter. Vår kommunikation, tydliga prissättning och rådgivning skapar tillfredsställelse hos alla våra kunder.

Privatkund

Vi är din målare i Täby och hela Stockholms län. Våra tjänster omfattar fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning, motivmåleri, och mycket mer. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, levererar vi kvalitet från början till slut.

Vårt företagsfokus

Kunden i fokus

Vi lägger stor vikt vid att hålla kunden i fokus genom en levande dialog före, under och efter arbetsprocessen. Kruthare måleri AB strävar efter sammanhållning och traditionell skicklighet med moderna och miljövänliga material för att säkerställa kundens nöjdhet.

Hållbart & klimatsmart måleri

Vi engagerar oss för att vara en del av framtiden genom hållbart och klimatsmart måleri. Genom att använda miljövänliga bilar, korrekt hantering av deponi och ständigt arbeta mot klimatmål, strävar vi efter att göra rätt genom hela måleriprocessen.

Vårt åtagande

Kruthare måleri AB är ett företag som strävar efter total trygghet för sina kunder. Med fokus på ansvar, hållbarhet och kvalitet är vi redo att leverera högpresterande måleri- och tapetseringstjänster för både företag och privatpersoner. Kontakta oss för att inleda samtal om ditt nästa projekt.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information