Kruthare

Vi på Kruthare måleri utför tapetsering i Täby i Stockholm med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert om ni vill boka tapetsering

Vi på Kruthare måleri utför tapetsering i Täby & hela Stor Stockholm. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert för erat nästa projekt. Det spelar ingen roll om det är ett mindre jobb eller ett lite mer omfattat projekt. Vi tar hand om alla era behov vid en tapetsering & målning, snabbt, kostnadseffektivt och med så lite inverkan på boendemiljön som möjligt.

Vår målerifirma Kruthare AB vänder sig mot BRF, HRF, privat och företagskunder samt föreningar som behöver hjälp tapetsering. Vi arbetar med alla typer av tapeter.

  • Papperstapeter
  • Vinyltapeter
  • Textiltapeter & fibertapeter
  • Våtrumstapeter & våtrumsmatta

Vi hjälper dig med färgsättning inför arbetet med tapetsering Täby.

Det finns flera tusen tapeter i olika mönster, kvaliteter & färgställningar att välja mellan så det kan upplevas som en djungel. Vi är gärna med redan vid inspiration & idé stadiet då vi kan bidra med vår expertis för att helheten ska bli bra. 

När det kommer till det valet av stil så finns det en uppsjö av olika motiv, mönster och stilar att välja bland. Gammaldags & det lite mer romantiska är en  stil för den som gillar det lantliga. Grafiskt & retro för den som gillar det lite mer distinkta grafiska uttrycket. Blommigt & randigt är mer klassiskt och finns i en mängd olika uttryck. en favorit bland ungdomar är tapeter med graffiti som motiv.

Idag går det att hitta inspiration väldigt snabbt och enkelt genom att göra en sökning på Google eller Pinterest på tapeter och leta dig fram till din stil. 

Kontakt oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag.

Vårat senaste tapetseringsPROJEKT.

Tapetsering Täby

Vill du ha hjälp med färgsättning, ställer vi gärna upp med det också. Vår personal har bland annat utbildning i färglära, färgdynamik & färgkomposition, tillsammans vi försöker fångar upp era idéer när det gäller vilket intryck projektet och uppdraget ska ge. Ska det vara energirikt eller harmoniskt, utstråla en trygghet eller uppmana till kraft? Ni bestämmer och vi utför era önskemål angående trapphusmålning. Följ oss gärna på Facebook & Instagram  Kontakta oss gärna för ett möte här!

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information