Kruthare

Målare Sollentuna

Kruthare AB är ett måleriföretag som erbjuder professionella målartjänster för kunder i Sollentuna.

Kruthare är din målare i Sollentuna

Vi har ett stort antal erfarna målare som arbetar med alla typer av projekt, från mindre reparationer till stora renoveringsprojekt.

Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder, och vi använder endast miljövänliga material. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 för att säkerställa att våra tjänster uppfyller de högsta standarderna.

Vårt team av professionella målare kan hjälpa dig med alla dina behov inom måleri. Vi utför alla typer av jobb, inklusive tapetsering, fasadmåleri, trämåleri och golvmåleri. Vi kan även hjälpa dig med att välja rätt material och färg för ditt projekt.

Om du letar efter en pålitlig målare i Sollentuna kan du lita på Kruthare AB. Varmt välkommen att kontakta oss via info@kruthare.se eller ring 073-123 4567 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Målare Sollentuna

Kruthare är den främsta målaren i Sollentuna, Sverige. Med över 25 års erfarenhet av målningslösningar för bostäder och kommersiella lokaler erbjuder de kvalitetstjänster som uppfyller de högsta kraven. Professionalism och uppmärksamhet på detaljer är det som skiljer Kruthare från andra leverantörer – deras team av högutbildade och certifierade målare bedömer noggrant varje projekt så att de mest lämpliga materialen och teknikerna används för att uppnå maximalt resultat med minimala störningar.

När det gäller interiör- och exteriörmålning, färgning, tapetsering, väggbeklädnad, möbelrengöring, power washing och mycket mer – Kruthare är din förstahandsleverantör för alla dina målningsbehov. Alla produkter som används av Kruthare har garantier från pålitliga tillverkare som garanterar hållbara resultat utan blekning eller sprickbildning. Förutom denna kvalitetsgaranti erbjuder de också gratis uppskattningar på alla målningsjobb så att kunderna kan planera sin budget därefter.

Kruthare erbjuder inte bara överlägsna målerilösningar utan tar även miljöansvar på allvar. De erbjuder miljövänliga lösningar som bidrar till att begränsa deras koldioxidavtryck samtidigt som de levererar förstklassiga tjänster. Genom att noga följa branschens säkerhetsföreskrifter och endast använda förstklassiga färgprodukter med minimala VOC (flyktiga organiska föreningar) ser Kruthare till att deras kunder får bästa möjliga resultat utan att kompromissa med hälsa eller säkerhet.

Om du letar efter en pålitlig målare i Sollentuna så behöver du inte leta längre än Kruthare! Med årtionden av erfarenhet av att leverera förstklassiga tjänster med utmärkt kundservice kan du lita på att de får jobbet gjort rätt varje gång.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.