målare Sollentuna

Målare Sollentuna

Målare Sollentuna är en av Stockholms mest livfulla kommuner. Här får människan utrymme att utvecklas såväl socialt som individuellt, och med det fördelaktiga läget är det en attraktiv kommun att besöka. Kruthare Måleri är ett av Stockholms ledande måleriföretag, och vi är mycket stolta över att få vara med och sätta färg på tillvaron i det livfulla Sollentuna!

Det här är Kruthare Målare Sollentuna

Med en stark lokal förankring och en stor passion till yrket kan våra målare Sollentuna skapa personliga och unika miljöer. De ger ditt hem en unik touch med hållbara nyanser som ger liv. Den yrkesstolthet och glädje som genomsyrar våra målare gör oss till ett ledande måleriföretag i Stockholm, och vår förmåga att etablera kontakt med våra kunder gör oss ännu mer attraktiva för kunderna.

 

Vi utför allt ifrån väggmålning till fasadmålning. Vi vill att ditt hem ska vara vackert ur alla perspektiv, och det är i helheten du finner stora delar av vår styrka. Ta en titt på våra tjänster för att se vad vi gör för att du ska trivas ännu bättre med ditt boende i Sollentuna.

 

Ditt önskemål är vår ledstjärna, och våra målare Sollentuna kommer inte ge sig förrän ditt hem är det paradis som du vill ha. Vi vet att färg kan göra det, och därför går vi in så mycket i varje projekt. Vår passion och kärleken till det vi gör medför en starkare värdegrund, och det ger dig som kund en trygghet i att anlita oss.

Anlita någon som älskar sitt jobb.

Kontakta våra målare Sollentuna idag!