Kruthare

Målare Solna

Söker du en målare Solna?

Kruthare är ett målningsföretag i Solna, som specialiserar sig på högkvalitativ målning av bostäder och kommersiella byggnader.

Kruthare är din målare i Solna

Med över 20 års erfarenhet i branschen har Kruthare vunnit många priser för sitt hårda arbete, så du kan lita på att ditt hem eller företag kommer att se vackert ut och in med deras hjälp!

Kruthare erbjuder ett brett utbud av tjänster som skräddarsys efter varje kunds behov, från interiör- och exteriörmålning till tapetsering och färgning. De använder material och utrustning av hög kvalitet för att säkerställa långvariga resultat som står emot tidens tand. Dessutom erbjuder de underhållstjänster som rengöring och polering av nymålade ytor samt punktreparationer på befintliga väggar eller tak.

Teamet på Kruthare är stolta över att tillhandahålla utmärkt kundservice varje steg på vägen; de erbjuder kostnadsfria uppskattningar och konsultationer för att diskutera dina projektmål innan de sätter igång. All deras personal är mycket erfarna yrkesmän som är dedikerade till att slutföra ditt projekt på ett korrekt och säkert sätt. De strävar efter att säkerställa en smidig process från början till slut genom att tillhandahålla tydlig kommunikation under hela arbetet.

Målare Solna

Kruthare betonar också miljöansvar genom att använda färger med låg VOC-halt när det är möjligt för att minska skadliga gifter som släpps ut i miljön under målningsprojekt. Dessutom gör de sig av med eventuella överblivna färgburkar på ett korrekt sätt och återvinner alla pappersprodukter som används i arbetet för maximal hållbarhet.

Sammantaget erbjuder Kruthare heltäckande målerilösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter i hela Stockholms län. Deras engagemang för excellens garanterar vackra resultat som håller i många år framöver – så om du letar efter professionella målare i Solna är Kruthare det självklara valet!

Kruthare är ett måleriföretag med säte i Solna, Sverige. Vi erbjuder högkvalitativa målningstjänster till både privata och kommersiella kunder i området. Våra erfarna målare har många års erfarenhet av att ge professionella resultat som matchar dina behov. Vi är stolta över vårt arbete och garanterar att alla jobb utförs med omsorg om detaljerna. Oavsett om du behöver inomhus- eller utomhusmålning kan Kruthare Målare Solna ge dig en lösning som uppfyller dina individuella krav. Kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster!

Tapetsering i Solna och Stor Stockholm

Tapetsering med Kruthare Måleri

Kruthare Måleri AB är det självklara valet för tapetsering i Solna och hela Stor Stockholm. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande tapetsering och målning, kan Kruthare Måleri hantera alla behov på ett snabbt, kostnadseffektivt sätt och med minimal påverkan på boendemiljön.

Expertis inom olika tapettyper

Målerifirman arbetar med alla typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter med våtrumsmatta. Vid valet av tapetstil och färgsättning finns det tusentals mönster att välja mellan. Kruthare Måleri erbjuder även hjälp med färgsättning för att säkerställa att resultatet motsvarar kundens önskemål.

Mångsidiga stilar och inspirationskällor

När det gäller tapetstilar finns det en mångfald att välja mellan, från det gammaldags och romantiska till det grafiska och retro. Ungdomar kan också hitta sin stil med graffiti-motiv. För att hitta inspiration uppmanar Kruthare Måleri att söka på Google eller Pinterest för att snabbt och enkelt upptäcka olika tapetmönster.

Kontakta för kostnadsfri besiktning och offert

För att påbörja ett tapetseringsprojekt i Solna eller Stor Stockholm erbjuder Kruthare Måleri en kostnadsfri besiktning och offert. Företaget har erfaren personal med utbildning inom färglära och färgkomposition för att säkerställa att kundens idéer och önskemål om intryck och atmosfär i projektet förverkligas.

Tapetsering Täby och Mer

Målare och Måleritjänster i Täby

Kruthare Måleri AB är en pålitlig partner för alla typer av måleriarbeten i Täby och dess omgivningar. Företaget riktar sig till bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar, privata och företagskunder samt andra föreningar som behöver hjälp med tapetsering och målning.

 

Omfattande tjänster för företag och bostadsrättsföreningar

För företag och bostadsrättsföreningar erbjuder Kruthare Måleri allt från enklare servicemålning till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage och k-märkta byggnader. De utför även kontorsanpassningar och totalrenoverar lägenheter.

Privatkunder och Måleritjänster

För privatkunder erbjuder företaget olika måleriarbeten både inomhus och utomhus. Tjänsterna inkluderar fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning, motivmåleri, målning vid nybyggnation samt hantering av microcement.

Kundfokus och Professionalism

Kruthare Måleri sätter kunden i fokus och strävar efter att upprätthålla en levande dialog före, under och efter arbetet. Företaget betonar vikten av kommunikation, tydliga priser och rådgivning för att säkerställa kundens fullständiga tillfredsställelse.

Engagemang och Miljöansvar hos Kruthare Måleri

Ansvar och Hållbarhet

Kruthare Måleri AB tar sitt ansvar på allvar och strävar efter hållbart och miljövänligt måleri. Företaget använder enbart el- och miljöbilar i sin fordonsflotta och ser till att avfall från arbetsplatserna tas om hand och återvinns enligt riktlinjer.

Socialt Engagemang

Kruthare Måleri är stolta över Stockholm och dess omgivningar och stödjer lokala idrottsklubbar samt andra initiativ som gynnar samhället positivt. Företaget betonar vikten av socialt ansvar och mänskliga rättigheter både internt och externt.

Trygghet och Ansvarstagande

För att säkerställa trygga arbetsplatser fysiskt och mentalt är Kruthare Måleri alltid alert för förbättringar. Företaget har även infört en uppförandekod för att klargöra krav och förväntningar gällande mänskliga rättigheter och sociala förhållanden.

Transparens och Kundrecensioner

Kruthare Måleri samarbetar med Reco.se för att ge sina kunder möjligheten att läsa och lämna omdömen. Cirka 86% av blivande kunder läser omdömen innan de väljer ett hantverksföretag, och genom Reco.se får kunderna en transparent bild av företaget.

Genom sitt engagemang, professionella arbetssätt och miljömedvetna tillvägagångssätt positionerar sig Kruthare Måleri som en pålitlig och ansvarsfull aktör inom måleribranschen. Kontakta dem för professionell tapetsering och målning i Solna och Täby med omnejd.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.