Kruthare

Målare Solna

Söker du en målare Solna?

Kruthare är ett målningsföretag i Solna, som specialiserar sig på högkvalitativ målning av bostäder och kommersiella byggnader.

Kruthare är din målare i Solna

Med över 20 års erfarenhet i branschen har Kruthare vunnit många priser för sitt hårda arbete, så du kan lita på att ditt hem eller företag kommer att se vackert ut och in med deras hjälp!

Kruthare erbjuder ett brett utbud av tjänster som skräddarsys efter varje kunds behov, från interiör- och exteriörmålning till tapetsering och färgning. De använder material och utrustning av hög kvalitet för att säkerställa långvariga resultat som står emot tidens tand. Dessutom erbjuder de underhållstjänster som rengöring och polering av nymålade ytor samt punktreparationer på befintliga väggar eller tak.

Teamet på Kruthare är stolta över att tillhandahålla utmärkt kundservice varje steg på vägen; de erbjuder kostnadsfria uppskattningar och konsultationer för att diskutera dina projektmål innan de sätter igång. All deras personal är mycket erfarna yrkesmän som är dedikerade till att slutföra ditt projekt på ett korrekt och säkert sätt. De strävar efter att säkerställa en smidig process från början till slut genom att tillhandahålla tydlig kommunikation under hela arbetet.

Målare Solna

Kruthare betonar också miljöansvar genom att använda färger med låg VOC-halt när det är möjligt för att minska skadliga gifter som släpps ut i miljön under målningsprojekt. Dessutom gör de sig av med eventuella överblivna färgburkar på ett korrekt sätt och återvinner alla pappersprodukter som används i arbetet för maximal hållbarhet.

Sammantaget erbjuder Kruthare heltäckande målerilösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter i hela Stockholms län. Deras engagemang för excellens garanterar vackra resultat som håller i många år framöver – så om du letar efter professionella målare i Solna är Kruthare det självklara valet!

Kruthare är ett måleriföretag med säte i Solna, Sverige. Vi erbjuder högkvalitativa målningstjänster till både privata och kommersiella kunder i området. Våra erfarna målare har många års erfarenhet av att ge professionella resultat som matchar dina behov. Vi är stolta över vårt arbete och garanterar att alla jobb utförs med omsorg om detaljerna. Oavsett om du behöver inomhus- eller utomhusmålning kan Kruthare Målare Solna ge dig en lösning som uppfyller dina individuella krav. Kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.