målare solna

Din målare Solna

Målare Solna står inför ett av Stockholms mest omfattande utvecklingsarbete. Sex nya stadsdelar ska byggas för att möta den rådande befolkningsökningen. Det är en attraktiv kommun med stora möjligheter för människor att växa. Vi på Kruthare Måleri är glada över att få vara med och utveckla det stolta Solna genom att tillföra nyans och sätta färg på invånarnas vardag.

Det här är Kruthare Måleri i Solna

Våra målare i Solna utför alla typer av professionella målningsuppdrag. Tapetsering, väggmålningar, fasadmålningar och mycket annat. Vid behov gör vi även mindre renoveringar för att målningen ska bli effektiv som möjligt. Hållbarhet är en mycket viktig faktor för oss.

 

Om du vill ha en målare som älskar sitt jobb och lever ut sin passion till fullo med kreativa och hållbara lösningar så har du hittat rätt. Kruthare Måleri är en annorlunda målerifirma som vet vad som krävs för att en målning ska bli perfekt. En sammanställning av våra helhetslösningar och tjänster hittar du här.

 

Våra målare i Solna är glada och trevliga prickar som alltid strävar efter en nära kontakt med dig som kund för du ska känna dig fullständigt trygg. Vi erbjuder hållbara lösningar med högkvalitativa färgprodukter. Kruthare Måleri präglas av erfarenhet och ett förtroendeingivande arbete. Vår starka lokala förankring och den stora respekten för konsten gör Kruthare Måleri till en utav de ledande målerifirmorna i Stockholm.

 

Välj någon som älskar sitt jobb. Kontakta våra arbetsglada målare i Solna idag!

Ditt önskemål är vår ledstjärna, och våra målare i Solna kommer inte ge sig förrän ditt hem är det paradis som du vill ha. Vi vet att färg kan göra det, och därför går vi in så mycket i varje projekt. Vår passion och kärleken till det vi gör medför en starkare värdegrund, och det ger dig som kund en trygghet i att anlita oss.

Anlita någon som älskar sitt jobb.