Kruthare

Måleriföretag Upplands Väsby

Om du letar efter måleriföretag Upplands Väsby så behöver du inte leta mer. Kruthare är en målerifirma med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är ditt måleriföretag Upplands Väsby

Kruthare måleri AB är ett alltigenom renodlat måleriföretag Upplands Väsby med en inriktning på ett hållbart arbete för våra kunder och för miljön.

Hos oss är du som kund alltid i fokus och en genomgripande dialog förs före, under och efter jobbet. Vårt företag står för traditionell teknik med moderna, miljövänliga material.

Som ett måleriföretag i Upplands Väsby erbjuder vi alla områden av målning, från utomhusmålning, inomhusmålning, sprutmålning, väggbeläggningar, snickerimålning till att skapa unika väggar och väggmålningar enligt ditt val. Därtill tillhandahåller vi gårdagens hantverk med en touch av modernitet.

Måleriföretag Upplands Väsby

Den omfattande kunskapen hos våra anställda och expertisen hos våra professionella målare säkerställer att vi slutför våra åtaganden i tid och inom budget.

Liksom för alla företag inom tjänstesektorn är målet naturligtvis att göra kunderna nöjda. Anledningen är självklart att vi vill att våra kunder ska komma tillbaka gång på gång och rekommendera oss till sina nära och kära.

Hemligheten bakom Kruthares framgång är att vi gör ett bra jobb. 

Vår långa erfarenhet har gjort det möjligt för dem att arbeta effektivt och metodiskt, samtidigt som vi har en stor passion och äkta kärlek till vårt yrke.

Vi är mycket stolta över det arbete vi utför varje dag i våra kunders hem. Också arbetar vi bara med skickliga hantverkare och begåvade målare. Detta är en stor konkurrensfördel för oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.