Kruthare

Målerifirma Vallentuna

Kruthare är en målerifirma Vallentuna med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är din målerifirma Vallentuna

Kruthare är en målerifirma Vallentuna som har varit verksamt i många år.

Kruthare erbjuder ett brett utbud av tjänster som exteriör- och interiörmålning, tapetsering, fönster- och dörrenovering, stuckatur, takmålning, sandblästring, golvbehandling och många andra relaterade tjänster.

Alla våra målare är välutbildade yrkesmän som har många års erfarenhet inom området. Dessutom använder vi endast förstklassiga produkter som är säkra att använda både inomhus och utomhus.

Målerifirma Vallentuna

Teamet på Kruthare är stolta över att tillhandahålla pålitlig service med snabba handläggningstider. Vi förstår att när det gäller professionella målningsarbeten och renoveringar måste du lita på experterna för att få jobbet gjort på rätt sätt. Varje projekt närmar vi oss med uppmärksamhet på detaljer, så att varje kund kan vara säker på att de får resultat som överträffar deras förväntningar.

Kruthare strävar efter att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna när det gäller färgval så att kunderna kan välja mellan olika färgpaletter som bäst passar deras utrymme eller behov. Målningsprojekt kräver ofta ytterligare förberedelser innan någon färg kan appliceras, vilket är anledningen till att Kruthare ägnar särskild uppmärksamhet åt ytförberedelser, inklusive avlägsnande av gamla ytbehandlingar, lappning av hål och sprickor tillsammans med slipning av ytor innan någon beläggning appliceras.

I mer än tre decennier har Kruthare nu hjälpt otaliga kunder att förvandla sina hus till hem genom att erbjuda kvalitativt hantverk till överkomliga priser i hela Vallentunaområdet.

Oavsett om du behöver bredspackla väggar, sätta tapeter eller måla snickerier så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Genom att använda Kruthares tjänster kan du spara tid och energi genom att slippa leta runt bland olika alternativ.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen och vi garanterar att du blir nöjd med resultatet av din uppdragsgivares arbete.

Så om du är ute efter en professionell målerifirma i Vallentuna så är Kruthare det bästa valet!

Tapetsering i Vallentuna och Stor Stockholm

Kruthare måleri är inte bara experter på tapetsering utan har även lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande tapetsering och målning, tar de hand om alla behov snabbt, kostnadseffektivt och med hänsyn till boendemiljön.

I Vallentuna är tapetsering en konstform som Kruthare måleri behärskar med skicklighet och professionalism. Denna målerifirma är specialiserad på tapetsering i Täby och hela Stor Stockholm med omnejd. De strävar efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa tjänster och skapa en positiv inverkan på boendemiljön.

Tapetsering Vallentuna

Färgsättning och Stilval

Valet av tapetstil och färgsättning är avgörande för att skapa den önskade atmosfären i ett rum. Kruthare måleri erbjuder professionell hjälp med färgsättning och ger råd om olika stilar, från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro. De anpassar sig till kundernas preferenser och tar hänsyn till moderna trender.

Inspiration och Val av Tapeter

Att välja rätt tapeter bland tusentals mönster och färger kan vara utmanande. Kruthare måleri engagerar sig tidigt i processen genom att erbjuda inspiration och expertis. Genom att söka efter tapeter online eller på plattformar som Google och Pinterest kan kunderna enkelt hitta inspiration för sina projekt.

Senaste Tapetseringsprojektet i Täby

Kruthare måleri delar stolt med sig av sitt senaste tapetseringsprojekt i Täby. Förutom tapetsering erbjuder de även hjälp med färgsättning, där deras personal, med utbildning i färglära och komposition, strävar efter att förverkliga kundernas visioner och skapa det önskade intrycket.

Målare i Täby för Företag och BRF

För företag och bostadsrättsföreningar erbjuder Kruthare måleri omfattande målartjänster, inklusive servicemåleri, målning av dörrar, fönster, fasader och trapphus. De tar även hand om totalrenoveringar av lägenheter och kontorsanpassningar.

Kundfokus och Kvalitet

Kunden är alltid i fokus för Kruthare måleri, och de strävar efter att skapa en levande dialog genom hela arbetsprocessen. Med en kompletterande kommunikation och tydliga priser siktar de på att säkerställa att varje kund är 100% nöjd med det färdiga projektet.

Tjänster och Ansvarsfullt Företagande

Kruthare måleri erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive interiörmålning, fasadmålning, kontorsanpassningar, trapphusmålning, microcement, dekorativt måleri, väggmotiv och golvslipning. Företaget fokuserar också på ansvarsfullt företagande genom att sätta kunden i centrum, arbeta med hållbara material och följa miljövänliga metoder.

Engagemang för Hållbar Utveckling

Kruthare måleri tar aktivt ansvar för miljön och samhället. De använder miljövänliga fordon, ser till att avfall tas om hand korrekt och arbetar ständigt med att minska sitt klimatavtryck. Genom sitt engagemang för hållbarhet strävar de efter att vara en positiv kraft i samhället.

Reco Kundrecensioner och Transparens

Kruthare måleri har valt att samarbeta med Reco.se för kundrecensioner för att erbjuda blivande kunder en transparent och opartisk bild av deras tjänster. Cirka 86% av potentiella kunder läser dessa recensioner innan de anlitar ett hantverksföretag, och Kruthare måleri prioriterar öppenhet och ärlighet för att skapa förtroende.

Fokus på Kundnöjdhet

Genom att hålla kunden i fokus och prioritera säkerhet och miljöansvar strävar Kruthare måleri efter att skapa trygga och positiva arbetsplatser. Deras dedikation till kundnöjdhet, ansvarsfullt företagande och högkvalitativa tjänster gör dem till en pålitlig aktör inom tapetsering och måleri i Vallentuna och Stor Stockholm.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.