Kruthare

Målerifirma Vallentuna

Kruthare är en målerifirma Vallentuna med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är din målerifirma Vallentuna

Kruthare är en målerifirma Vallentuna som har varit verksamt i många år.

Kruthare erbjuder ett brett utbud av tjänster som exteriör- och interiörmålning, tapetsering, fönster- och dörrenovering, stuckatur, takmålning, sandblästring, golvbehandling och många andra relaterade tjänster.

Alla våra målare är välutbildade yrkesmän som har många års erfarenhet inom området. Dessutom använder vi endast förstklassiga produkter som är säkra att använda både inomhus och utomhus.

Målerifirma Vallentuna

Teamet på Kruthare är stolta över att tillhandahålla pålitlig service med snabba handläggningstider. Vi förstår att när det gäller professionella målningsarbeten och renoveringar måste du lita på experterna för att få jobbet gjort på rätt sätt. Varje projekt närmar vi oss med uppmärksamhet på detaljer, så att varje kund kan vara säker på att de får resultat som överträffar deras förväntningar.

Kruthare strävar efter att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna när det gäller färgval så att kunderna kan välja mellan olika färgpaletter som bäst passar deras utrymme eller behov. Målningsprojekt kräver ofta ytterligare förberedelser innan någon färg kan appliceras, vilket är anledningen till att Kruthare ägnar särskild uppmärksamhet åt ytförberedelser, inklusive avlägsnande av gamla ytbehandlingar, lappning av hål och sprickor tillsammans med slipning av ytor innan någon beläggning appliceras.

I mer än tre decennier har Kruthare nu hjälpt otaliga kunder att förvandla sina hus till hem genom att erbjuda kvalitativt hantverk till överkomliga priser i hela Vallentunaområdet.

Oavsett om du behöver bredspackla väggar, sätta tapeter eller måla snickerier så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Genom att använda Kruthares tjänster kan du spara tid och energi genom att slippa leta runt bland olika alternativ.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen och vi garanterar att du blir nöjd med resultatet av din uppdragsgivares arbete.

Så om du är ute efter en professionell målerifirma i Vallentuna så är Kruthare det bästa valet!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.