Målerifirma Täby

Målerifirma Täby. Kruthare Måleri har professionella målare i Täby som utför alla typer av måleritjänster  Allt från tapetsering och väggmålning till hållbar fasadmålning. Våra miljövänliga och högkvalitativa färgprodukter gör att vi alltid kan erbjuda den bästa och längsta hållbarheten hos din målerifirma Täby. Vi kan gå in och byta ut skadat material i både golv, väggar och fasad för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Läs mer om våra tjänster här!

Kruthare - Din Målerifirma Täby

Våra målare i målerifirma Täby har en stark lokal förankring, och med våra grundläggande värderingar som passion, hållbarhet och punktlighet är vi ett ledande måleri som älskar det vi gör. Kruthare Måleri etablerar alltid en nära kontakt med dig som kund för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss . Tack vare våra mycket erfarna och arbetsglada målare i Täby utför vi alltid jobbet helt enligt dina önskemål och med en levande dialog.

RENODLAT

Genom att vara ett renodlat måleribolag, vill vi utmana våra duktiga målare och på så sätt ge dem en bredare plattform att stå på och ge dem möjlighet att fokusera på sina yrkeskunskaper. Med en grund av kommunikation, skicklighet & kunnande har Kruthare måleri AB kapaciteten att se till att du som privatkund kan få hjälp med allt det som ni önskar.

MÅNGSIDIG

Vi utför alla typer av måleriarbeten. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, målning vid nybyggnation. Utöver detta hjälper vi gärna till med sakkunnig rådgivning och hjälp med färg och materialval.

SPECIALKOMPETENS

Vi kan även erbjuda dekorativt måleri, där våra proffsiga målare får använda sin passion och kärlek till yrket. Kanske vill du ha en fondvägg som ingen annan har, med ett motiv målat direkt på din vägg? Gå gärna in och titta i vårt Galleri på några av de uppdrag vi utfört senaste tiden.

ATT ANLITA OSS

Om du vill anlita oss, så gör du det enklast genom vårat formulär under kontakt i menyn. Men ni kan även välja att ringa direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid så att vi kan komma hem till dig och titta på vad som behöver göras. På plats i ditt hem visar du oss vad du har tänkt göra och hur du vill att det ska bli. Ni får gärna rådfråga oss angående färgval/färgsättningar osv.

Vi diskuterar igenom arbetet och vad som behöver göras. Efter att ha räknat på arbetet återkommer vi till dig någon dag senare och lämnar en offert. Du får sedan ta ställning till offerten och om du tycker att allt verkar bra så återkommer du till oss. Ett offertbesök & offertförslag är alltid kostnadsfritt.

Titta gärna runt på vår hemsida för mer information och glöm inte titta in i vårt Galleri.

ROT-AVDRAG

När du väljer oss som hantverkare hjälper vi dig med ansökan om rotavdrag. Skattereduktion för rotarbeten medges idag med 30% av arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år.

Det innebär att om ni är två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000 kronor i avdrag per år. Kontakta gärna Skatteverket för mer information om vad som gäller kring Rotavdraget. Se http://www.skatteverket.se

30% skattereduktion av arbetskostnad
Upp till 50.000:- person/år
Upp till 100.000:- för två personer/år
Målerifirma Täby

Några av våra kundomdömen

Vi tycker det är viktigt att ta vara på allas åsikter. Så att vi hela tiden kan utvecklas & bli ett ännu bättre hantverksföretag.

Titta gärna vidare, chansen är stor att...

VI KAN ERBJUDA DET NI LETAR EFTER

Vi tror att om ni tittar runt här hos oss så kommer ni gilla det ni finner. Om ni dock inte hittar det ni letar efter så kontakta oss ändå. Vi är säkra på att det skall gå att lösa på ett bra och smidigt sätt. Och kom ihåg;
Ett offertbesök kostar aldrig någonting.