Kruthare

Målerifirma Täby

Kruthare är en målerifirma Täby med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är din målerifirma Täby

Kruthare i Täby erbjuder professionella och pålitliga målningstjänster för bostäder, företag och andra byggnader. Vi har sedan starten levererat kvalitetsarbete till våra kunder. Likaså anser vi att ett bra jobb börjar med att förstå våra kunders behov och det är därför vi tar oss tid att lära känna dig innan vi påbörjar ett projekt.

Vårt team av erfarna yrkesmän kan hjälpa till med alla typer av målningsjobb, från inomhus- till utomhusmålning, samt specialtjänster som tapetborttagning, putsreparation och färgning.

Alla våra anställda är välutbildade och certifierade i de senaste teknikerna och säkerhetsprotokollen för alla typer av tillämpningar. Vi använder också endast högkvalitativa färger från betrodda märken som Sherwin Williams, Benjamin Moore, Behr, Glidden och Duron så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga resultat.

Målerifirma Täby

Vi är stolta över att tillhandahålla förstklassig service till konkurrenskraftiga priser så att våra kunder får mycket för pengarna. Vårt team är alltid redo att svara på dina frågor och ge användbara råd om färgval eller speciella ytbehandlingar som kan fungera bäst för ditt projekt. Oavsett hur litet eller stort ditt projekt är strävar vi efter att leverera överlägsna resultat som överträffar förväntningarna varje gång.

På Kruthare Painting Company garanterar vi utmärkt service tillsammans med kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för att passa din budget. Med över 12 års erfarenhet i branschen kan du lita på att vi hanterar alla dina målningsbehov snabbt och effektivt samtidigt som vi levererar ett vackert resultat som håller i många år framöver. Kontakta oss idag om du letar efter en erfaren målerifirma i Täby!

Om du letar efter en målerifirma i Täby så har du kommit rätt. Kruthare AB är din lokala målerifirma som erbjuder allt inom måleri, tapetsering och fasadrenovering. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, ambassader, privatpersoner och småföretagare med allt inom måleri och vi har över 25 års erfarenhet av branschen.

Vi på Kruthare AB fokuserar på att leverera kvalitet och service i minsta detalj. Vi tar ansvar för hela processen från start till slut och vårt team består av professionella målare som har den senaste tekniken för att ge dig det perfekta resultatet.

Om du vill ha ett personligt besök så tveka inte att kontakta oss! Vi kan hjälpa dig med allt ifrån utvändig målning till tapetsering och renovering av ditt hem eller kontor.

Kontakta Kruthare AB idag om du letar efter en professionell målerifirma i Täby!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.