Kruthare

Måleriföretag Täby

Om du letar efter  måleriföretag Täby så behöver du inte leta mer. Kruthare är en målerifirma med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är ditt måleriföretag Täby

Kruthare är ett måleriföretag med säte i Täby, Sverige. Vi har ett stort engagemang för kvalitet och exceptionell kundservice. Vi erbjuder både invändiga och utvändiga målningstjänster för bostäder, kommersiella och industriella kunder.

Kruthare specialiserar sig på miljövänliga färger som är fria från skadliga kemikalier och lösningsmedel. Våra professionella målare använder endast de bästa färgerna på marknaden, vilket garanterar en högkvalitativ finish med överlägsen hållbarhet. Därtill erbjuder vi speciella färgbehandlingar som är skräddarsydda specifikt för varje kunds behov, inklusive svampdämpande beläggningar och brandskyddande beläggningsalternativ.

Måleriföretag Täby

Kruthares team av professionella målare har många års erfarenhet inom området och strävar alltid efter att leverera förstklassiga resultat med hjälp av de bästa verktygen och teknikerna som finns tillgängliga. Våra medarbetares uppmärksamhet på detaljer säkerställer att inget jobb någonsin lämnas oavslutat eller otillfredsställande. Dessutom är vi på Kruthare dedikerade till att slutföra alla projekt i tid utan att för den skull offra kvalitet eller kundnöjdhet.

Företaget erbjuder också olika andra tjänster som tapetsering, träfärgning, rostborttagning, graffitiborttagning, rengöring och restaurering av ytor före målningsprojekt, högtryckstvätt för ytterväggar, vattentätningsalternativ för däck och balkonger – allt till konkurrenskraftiga priser.

På Kruthare är vårt huvudfokus att tillhandahålla kvalitetsarbete tillsammans med utmärkt kundservice under hela processen.

Vi garanterar att varje jobb kommer att slutföras enligt industristandarder och inom budget – vilket ger kunderna sinnesro att deras projekt blir gjort rätt första gången!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.