Kruthare

Målerifirmor Täby

Om du letar efter  målerifirmor Täby så behöver du inte leta mer. Kruthare är en målerifirma med fokus på kvalitet och god service.

Prisvärda och bra målerifirmor Täby

Kruthare är ett av de ledande måleriföretagen i Täby,. Vi har tillhandahållit kvalitativa målningstjänster i över 20 år och kan skryta med en lång lista av nöjda kunder. Kruthare är dedikerade till att ge sina kunder bästa möjliga service och målningsarbeten av högsta kvalitet. Vårt team av erfarna målare har utbildats i både traditionella och moderna tekniker som garanterar att varje jobb får en professionell finish.

Vi använder endast förstklassiga färgmärken som Jotun, Sikkens, Beckers, Sadolin med flera för att ge ett överlägset skydd mot väder och vind och blekning i många år framöver.

På Kruthare är vi också specialiserade på olika typer av inomhusmålning som tapetsering, träbetsering, lackering och sprutmålning. Utöver dessa tjänster erbjuder de även flera olika alternativ för exteriörmålning som staketmålning, skjulmålning och målning av vinylsidor. Oavsett hur stort eller komplicerat ditt Måleriprojekt är kan Kruthare hantera allt; från små rum till stora byggnader hjälper de dig att få ditt hem att se perfekt ut både inifrån och ut.

 

Målerifirmor Täby

Att hitta rätt när man letar målerifirmor i Täby kan vara en utmaning. Därför kan vi glädja dig åt att letandet nu är över. Kruthare har byggt upp ett starkt rykte som ett av de mest pålitliga Måleriföretagen i Täby genom att konsekvent hålla sina löften om att hålla tider och erbjuda högsta möjliga kvalitet. Detta engagemang för excellens har oss många rekommendationer från tidigare kunder, vilket talar för kvaliteten på våra måleritjänster.

Vi förstår att när det gäller målningsprojekt är tiden ofta avgörande. Därför strävar vi efter att leverera resultat inom en överenskommen tidsram utan att kompromissa med kvaliteten eller kundnöjdheten.

Vi tar oss an små och stora uppdrag med samma seriositet och goda service. 

Du kan lita på Kruthare för både stora och små projekt med sinnesro i vetskapen om att du får utmärkta resultat utan dolda kostnader eller överraskningsavgifter på vägen!

För målningstjänster i Täby, sök inte längre. Med många års erfarenhet, utmärkt kundservice och uppmärksamhet på detaljer är Kruthare det perfekta valet för alla målningsprojekt.

Kontakta oss idag så ger vi dig gärna en kostnadsfri konsultation och offert.

Kruthare – Måleriföretag Täby. Erfarenhet och spetskompetens när den är som bäst.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.