Kruthare

Måleriföretag Vallentuna

Om du letar efter ett måleriföretag Vallentuna så behöver du inte leta mer. Kruthare är en målerifirma med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är ditt måleriföretag Vallentuna

Vi är ett flexibelt företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Oavsett vilken typ av arbete du behöver kan du räkna med oss.

Som ett måleriföretag i Vallentuna har vi en under alla år vi har varit verksamma byggt upp en rik kunskapsbank. Därför kan vi leverera ett slutresultat som upplevs som lite extra bra.

Målning av ytterväggar Tegel, puts, betong, trä, fönster, dörrar, plåt, tak och allt däremellan.

Måleriföretag Vallentuna

Du kan räkna med att vi vitaliserar din ytbehandling av ytterväggar så att den ser ut som ny och håller i många år framöver.

Om du har någon fråga så är det bara att kontakta oss.

Alla dina behov av måleriarbeten kan vi tillfredsställa. Bland annat målar vi om butiker, sprutmålar lagerlokaler, målar om kontor och arbetar med privatkunder.

Vi vet att varje projekt, oavsett hur stort eller litet det är, måste lyckas. Vi måste göra det framgångsrikt och du måste känna dig 100 % nöjd som kund.

Det spelar inte oss någon roll om det arbete du behöver få utfört är mycket stort eller mycket litet. För, vi tar oss an alla våra uppdrag med samma seriositet och fokus på service.

Vi kan alltid ha en direkt och löpande dialog med dig, och hjälper dig att anpassa arbetet till din budget. Och vi garanterar alltid en perfekt finish.

Så! Låt oss börja med en dialog.

En god och öppen kommunikation är avgörande.

Tveka inte att ta kontakt.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

PRIVATKUND

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.