Kruthare

Måleriföretag Sollentuna

Om du letar efter  Måleriföretag Sollentuna så behöver du inte leta mer. Kruthare är en målerifirma med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är ditt måleriföretag Sollentuna

Kruthare är ett förstklassigt måleriföretag med säte i Sollentuna, Sverige. Våra medarbetare brinner för att leverera utmärkt hantverk och kvalitetsservice till alla kunder.

Kruthare erbjuder ett brett utbud av målningstjänster, inklusive inomhus- och utomhusmålning, tapetsering, kakling, färgning, lackering med mera.

Alla våra tjänster är garanterade att uppfylla de högsta standarderna. Dessutom ser vi till att endast använda högkvalitativa material i alla projekt. Likaså använder vi miljövänliga tekniker när det är möjligt för att se till att arbetet utförs med minimal miljöpåverkan.

Måleriföretag Sollentuna

Teamet på Kruthare fokuserar på att ge utmärkt kundservice genom att lyssna noga på alla förfrågningar och ta hänsyn till eventuella särskilda behov eller preferenser. Vi förstår att varje projekt är unikt och kommer att arbeta tillsammans med kunderna för att skapa en individualiserad plan som uppfyller deras krav perfekt. Dessutom ger vi löpande uppdatering under hela arbetet så att kunderna kan vara säkra på att deras förväntningar kommer att uppfyllas varje steg på vägen.

Kruthare har byggt upp ett gott rykte genom åren tack vare vårt engagemang för kvalitetshantverk och sin hängivenhet för kundnöjdhet.

Vare sig du är ute efter en fullständig översyn eller bara några mindre retuscheringar runt om i ditt hem eller din affärslokal kan du räkna med Kruthare för pålitliga resultat varje gång!

Om du letar efter ett professionellt måleriföretag i Sollentuna kan Kruthare hjälpa dig.

Vi erbjuder alla typer av måleritjänster, från inomhusmålning till fasadmålning och träskyddsmålning. Våra kunniga yrkesmän utför alla jobb med stor noggrannhet och säkerställer att alla våra kunder är nöjda med slutresultatet.

Vi använder endast miljövänliga produkter och material som är godkända av den svenska miljömyndigheten, vilket gör att vi kan garantera att vårt arbete inte skadar miljön. Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet till rimliga priser, samtidigt som vi uppfyller de högt ställda standarder som våra kunder förväntar sig.

Kontakta oss idag om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig! Vi ser fram emot att höra från dig!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.