Kruthare

Tapetsering Vaxholm

Välkommen till Kruthare måleri – ditt förtroende för tapetsering i Vaxholm och omnejd. Vi är specialiserade på att göra ditt hem vackert och personligt genom professionell tapetsering och målning. Oavsett om det är ett litet projekt eller en omfattande förändring, är vi här för att möta dina behov på ett snabbt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Tapetsering Vaxholm & Kringliggande Områden

Kruthare måleri är dedikerade till att betjäna både privatpersoner och företagskunder i Vaxholm och hela Storstockholm. Vi erbjuder experttjänster för olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Vårt team står redo att hjälpa dig att välja rätt tapetstil och färgsättning för att skapa det önskade atmosfären i ditt hem.

Färgsättning för Tapetsering i Vaxholm

För att säkerställa att varje tapetseringsprojekt blir en succé, erbjuder vi även professionell hjälp med färgsättning. Med tusentals tapeter att välja mellan kan det vara överväldigande att fatta beslut. Vårt team deltar gärna i inspirations- och idéstadiet för att säkerställa att ditt hem får den önskade harmonin och stilen.

Stilar och Inspiration för Tapetsering

Valet av tapetstil är personligt och varierat. Oavsett om du föredrar det lantliga, grafiska, retro eller klassiska så finns det en uppsjö av mönster och motiv att utforska. Graffitimotiv är en populär favorit bland ungdomar. För snabb och enkel inspiration, använd sökmotorer som Google eller Pinterest för att hitta din unika stil.

Vårat Senaste Tapetseringsprojekt i Täby

Vi delar gärna med oss av vårt senaste tapetseringsprojekt i Täby. Vi erbjuder inte bara professionell tapetsering utan också hjälp med färgsättning. Vår personal har utbildning inom färglära och komposition för att förverkliga dina visioner och ge ditt projekt rätt känsla, vare sig det är energifyllt, harmoniskt eller kraftfullt.

Målare och Tapetsering i Täby

Tapetsering Vaxholm
Kruthare måleri är inte bara experter på tapetsering utan erbjuder även ett brett utbud av tjänster för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Täby och dess omgivningar. Våra tjänster inkluderar allt från servicemåleri till målning av dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage och totalrenovering av lägenheter. Vi anpassar oss efter dina behov och ser till att du är 100% nöjd med slutresultatet.

Vad Du Kan Förvänta Dig av Oss

Oavsett om du är en företagskund, bostadsrättsförening eller privatperson kan du förvänta dig högkvalitativ service från Kruthare måleri. Vi levererar fasadmålning, interiörmålning, tapetsering, våtrumsmålning, väggmotivsmålning, målning vid nybyggnation och mycket mer. Vi är din pålitliga och lokala målare i Täby och hela Stockholms län.

Vår Filosofi och Ansvar

På Kruthare måleri är kunden alltid i fokus. Vi strävar efter att skapa en levande dialog och säkerställa att varje projekt utförs med sammanhållning och skicklighet. Vi kombinerar traditionellt hantverkskunnande med moderna material och metoder för att garantera hållbara och miljövänliga resultat.

Vårt Ansvar och Hållbarhet

Vi tar ansvar för våra handlingar och deras påverkan på samhället och miljön. Genom att använda miljövänliga fordon, återvinna material korrekt och arbeta mot klimatmål strävar vi efter att vara en del av en hållbar framtid. Vi fokuserar också på socialt ansvar genom att stödja lokala idrottsklubbar och främja mänskliga rättigheter och arbetsförhållanden.

Slutord

Kruthare måleri är ditt val för tapetsering i Vaxholm och Storstockholm. Vi kombinerar erfarenhet, kvalitet och ansvar för att leverera måleritjänster som överträffar förväntningarna. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och låt oss göra ditt hem vackrare och mer personligt med professionell tapetsering.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information