Kruthare

Målare Österåker

Målare i Österåker för Tapetsering och Målning

Målare Österåker är en professionell och pålitlig målerifirma som erbjuder tapetsering och målningstjänster i Österåker och närliggande områden. Oavsett om det handlar om ett mindre projekt eller en omfattande renovering, tar Målare Österåker hand om alla tapetserings- och målningsbehov på ett snabbt, kostnadseffektivt sätt och med minimal påverkan på boendemiljön.

Expertis inom Tapetsering i Täby och Stor Stockholm

Målare Österåker, även känt som Kruthare Måleri AB, riktar sig till bostadsrättsföreningar, hyresrättsföreningar, privata och företagskunder samt olika föreningar som behöver hjälp med tapetsering. De arbetar med olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Dessutom erbjuder de stöd med färgsättning för att säkerställa att resultatet motsvarar kundens önskemål.

Val av Tapeter – En Värld av Möjligheter

Att välja rätt tapetstil är en viktig del av tapetseringsprocessen. Målare Österåker guider sina kunder genom det breda utbudet av mönster och stilar, från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro. De erbjuder även insiktsfull rådgivning för att säkerställa att valen harmonierar med kundens övriga inredning.

Målare Österåker på Sociala Medier

För att hålla sina kunder informerade och inspirerade delar Målare Österåker sina senaste projekt och tips på sociala medier. Genom att följa dem på Facebook och Instagram kan kunderna få en inblick i företagets kreativa process och projektets utveckling.

Vårt Senaste Tapetseringsprojekt i Täby

Målare Österåker presenterar stolt sitt senaste tapetseringsprojekt i Täby. Utöver tapetsering erbjuder de även expertis inom färgsättning, med personal som har utbildning i färglära och färgdynamik. Kunden har möjlighet att påverka hur projektet och uppdraget ger intryck, om det ska vara energifyllt, harmoniskt, tryggt eller kraftfullt.

Målare Österåkers Tjänster

Målare Österåker erbjuder en omfattande lista av tjänster för att möta kundernas olika behov. Dessa inkluderar:

  • Interiörmålning
  • Fasadmålning
  • Kontorsanpassningar
  • Trapphusmålning
  • Microcement
  • Dekorativt måleri
  • Design och väggmotiv
  • Golvslipning och golvläggning

Hållbart och Miljövänligt Måleri

Målare Österåker strävar efter hållbart och miljövänligt måleri. Genom att använda miljövänliga färger och fordon, hantera avfall korrekt och minska klimatavtrycket, visar de sitt engagemang för hållbar utveckling.

Ansvarsfullt Företagande och Socialt Engagemang

Målare Österåker fokuserar på kundens behov och prioriterar 100% kundtillfredsställelse. De är även engagerade i samhället och stöder lokala idrottsklubbar för att bidra positivt till samhället.

Målare Österåker

Reco Kundrecensioner för Transparens och Tillit

För att skapa förtroende och transparens samarbetar Målare Österåker med Reco.se, den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige. Kundrecensioner publiceras utan möjlighet till ändring, vilket ger blivande kunder en ärlig bild av företagets prestationer.

Uppförandekod och Miljöengagemang

Målare Österåker har en uppförandekod för att säkerställa rättvisa arbetsförhållanden och respekt för mänskliga rättigheter. De är också engagerade i miljövänliga metoder och strävar efter att minimera påverkan på miljön.

Slutligen, Målare Österåker kombinerar erfarenhet, kompetens och engagemang för att leverera högkvalitativa målnings- och tapetseringstjänster till sina kunder i Österåker och omnejd. För kostnadsfri rådgivning och offert är Målare Österåker det självklara valet för alla som söker pålitliga och professionella målartjänster.

LÄR KÄNNA OSS.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information