Kruthare

Billig målare Täby

Kruthare Måleri AB är en professionell måleriverksamhet som erbjuder alla typer av måleritjänster i Täby.

Kruthare är din billiga målare i Täby

Vi har ett stort fokus på yrkesskicklighet och hållbart hantverk för miljön.

Med våra kompetenta och erfarna målare kan du vara säker på att du får den bästa servicen till ett bra pris. Vi utför allt från tapetsering och väggmålning till högkvalitativ fasadmålning.

Vi strävar efter att ge dig den bästa service som finns, med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi använder endast miljövänliga produkter som är luktfria, säkra och högpresterande. Vårt team består av professionella målare som har lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan garantera att du blir nöjd med slutresultatet.

Om du letar efter en billig målare i Täby, tveka inte att kontakta Kruthare Måleri AB! Vi ser fram emot att ta hand om dina målningsbehov och ge dig den bästa servicen.

Billig målare Täby

Kruthare är en ledande målarfirma baserad i Täby. Kruthares mål har varit att tillhandahålla en pålitlig och högkvalitativ målningstjänst för alla budgetar. Därför grundade vi vårt företag med tanken att erbjuda ett billigare alternativ till de dyrare tjänster som erbjuds av större måleriföretag, och har vuxit under åren och erbjuder nu sina tjänster i flera län i hela Sverige.

På Kruthare arbetar vårt team av erfarna målare hårt för att se till att varje projekt de tar sig an blir slutfört med högsta hantverksmässiga standard. Vi använder endast material och verktyg av högsta kvalitet för att garantera att varje jobb vi utför uppfyller våra egna kvalitetskrav. Oavsett om du letar efter inomhus- eller utomhusmålning är vi övertygade om att vi kan ge dig en tjänst som inte bara uppfyller dina behov utan även överträffar dina förväntningar.

Vårt team är stolt över att tillhandahålla exceptionell kundservice samt konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder kostnadsfria uppskattningar och konsultationer så att kunderna får en korrekt uppfattning om vad deras projekt kommer att kosta innan de förbinder sig till det. Detta bidrar till att säkerställa att alla som arbetar med oss är helt nöjda med de resultat vi levererar.

Våra experter har färdigheter och kunskaper för att skapa fantastiska väggar för alla utrymmen – från bostäder till företag och andra kommersiella utrymmen. Vi förstår hur viktigt det är för kunderna att ha vackra väggar som håller i många år, därför går våra experter utöver det vanliga när de utför projekt för våra kunder.

Vi brinner för att tillhandahålla utmärkt service till ett överkomligt pris; det är därför vi strävar efter att se till att varje kund som arbetar med oss känner sig omhändertagen under hela processen: från första konsultationen hela vägen fram till slutförandet av projektet! Om du letar efter billiga målartjänster i Täby, letar du inte längre än Kruthare! Vi är här för att ge dig de kvalitetsresultat som du förtjänar.

Kontakta oss idag för mer information eller för att komma igång med ditt nästa projekt!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.