Kruthare

Kruthare är ett företag som erbjuder professionella tjänster inom måleri och tapetsering.

Kruthare är en riktigt bra målare Täby

Vi har lång erfarenhet av att utföra alla typer av måleriarbeten, från enklare uppgifter till större projekt.

Vi jobbar med både offentliga och privata kunder och kan hjälpa dig med alla dina behov när det gäller måleri i Täby.

Vi har ett dedikerat team av professionella målare som arbetar med högsta kvalitet för att säkerställa att du får de bästa resultaten. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att alla våra arbeten är av högsta kvalitet. Vårt team består av erfarna yrkesmän som har lång erfarenhet av olika typer av måleriarbeten, så du kan vara säker på att du får den bästa servicen när du väljer Kruthare som din leverantör.

Vi tar hand om allt från tapetsering till ytbehandling, så vi kan hjälpa dig med hela processen från start till slut. Vi ger även riktlinjer om hur man sköter om detaljer som trimmer och andra ytor efter installationen för att se till att allting ser bra ut under lite längre tid.

Om du letar efter en pålitlig och professionell målare i Taby, se inte längre än Kruthare! Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för dig!

Bra målare Täby

Kruthare är en välkänd målare med säte i Täby, Sverige. Som en av de bästa yrkesmännen i området är Kruthare stolta över att leverera spetskompetens och ge kunderna överlägsna målningsresultat. Med över 15 års erfarenhet i branschen har de blivit en av de mest betrodda målarna i hela Stockholms län.

Kruthare erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar interiör- och exteriörmålning, färgning och lackering, tapetsering samt restaurering av trägolv. Deras team består av erfarna experter som brinner för sitt arbete och strävar efter att ge högkvalitativa resultat varje gång. De använder endast material och verktyg av högsta kvalitet så att du kan vara säker på att ditt projekt kommer att slutföras till perfektion.

Kruthare erbjuder även skräddarsydda lösningar för alla specifika önskemål du kan ha. Från bostadsprojekt till kommersiella projekt, deras personal tar hänsyn till varje detalj för att se till att slutresultatet uppfyller dina förväntningar. Deras omfattande service omfattar också professionell rådgivning om färgval och ytbehandlingar samt kostnadsfria uppskattningar för kundernas bekvämlighet.

Oavsett om du letar efter ett allmänt målningsjobb eller något mer komplicerat arbete som färgning eller lackering av dörrkarmar eller fönsterbänkar, är Kruthare utrustade med alla nödvändiga färdigheter för att uppfylla dina behov snabbt och effektivt. De använder säkra metoder för att hålla din fastighet ren före och efter jobbet, så att du kan vara trygg i vetskapen om att inga skador kommer att orsakas under processen.

Bra målare Täby- Kruthares kvalitetsprodukter, utmärkta kundservice och mycket erfarna specialister gör dem till en av de mest eftertraktade målarna i Täby. Om du letar efter någon pålitlig person som kan slutföra ditt måleriprojekt med precision så leta inte längre än Kruthare – Bra målare Täby!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.