Kruthare

Fasadmålning Vaxholm

Fasadmålning Vaxholm: Professionellt Måleri för Eleganta Resultat

Här på Kruthare Måleri har vi specialiserat oss på fasadmålning i Vaxholm och närliggande områden. Vårt dedikerade team av erfarna målare levererar högkvalitativa resultat för både privatpersoner och företagskunder. Vi tar hand om alla typer av fasader och garanterar att ditt projekt blir utfört snabbt, kostnadseffektivt och med minimal påverkan på din boendemiljö.

Fasadmålning i Vaxholm och Storstockholm

Vårt måleri företag vänder sig till bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar, privatpersoner och företagskunder som behöver professionell hjälp med fasadmålning. Oavsett om det är ett mindre underhållsprojekt eller en omfattande renovering, så har vi expertisen och resurserna för att hantera det effektivt.

Kvalitetstapeter för Varierade Stilar

Vi erbjuder inte bara fasadmålning utan även tapetseringstjänster i Täby och Storstockholm. Vårt sortiment inkluderar olika tapetmaterial som papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Vi assisterar även med färgsättning för att säkerställa att ditt val av tapet harmoniserar med övriga element i rummet.

Inspirerande Tapetval för Varje Smak

Valet av tapetstil är en viktig del av våra tjänster. Oavsett om du föredrar det lantliga, grafiska, romantiska eller ungdomligt moderna, hjälper vi dig att hitta rätt stil. Vi kan ge dig inspiration från olika mönster och motiv, och du kan enkelt söka efter idéer på Google eller Pinterest för att hitta din perfekta tapet.

Fasadmålning Vaxholm

Kreativ Färgsättning för Ditt Projekt

Förutom att erbjuda tapetsering och fasadmålning, stödjer vi våra kunder genom att bidra med expertis inom färgsättning. Vår personal är utbildad i färglära, färgdynamik och färgkomposition. Vi strävar efter att förstå dina visioner för projektet och skapa en färgsättning som passar dina önskemål, oavsett om det är energifyllt, harmoniskt eller uppmanande.

Våra Tjänster

Målning för Företag och BRF

Vi erbjuder omfattande målartjänster för företag och bostadsrättsföreningar, inklusive servicemålning, målning av dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage och kontorsanpassningar.

Målning för Privatkunder

För privatkunder utför vi alla typer av måleriarbeten både inomhus och utomhus, inklusive fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning, motivmåleri, målning vid nybyggnation och microcement.

Målning av Trapphus

Vi specialiserar oss även på målning av trapphus i Stockholm och omkringliggande områden. Ett fräscht och vackert trapphus förbättrar helhetsintrycket och ökar värdet på fastigheten.

Golvslipning och Golvläggning

Vi erbjuder professionell golvslipning och golvläggning för att återställa och förnya parkettgolv. Vi kan också lägga helt nya parkettgolv med olika mönster och finish.

Microcement och Dekorativt Måleri

Vår expertis omfattar även läggning av microcement samt dekorativt måleri och väggmotiv. Vi skapar unika och anpassade målningar för att göra ditt utrymme unikt.

Gratis Besök och Offert

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag. Vi sätter kunden i fokus och strävar efter att skapa nöjda kunder genom vårt engagemang, ansvarstagande och höga kvalitet i vårt arbete.

 

Vårt Åtagande för Hållbarhet och Ansvarsfullt Företagande

Vi är inte bara experter på måleri, utan vi lägger också stor vikt vid hållbarhet och ansvarsfullt företagande. Våra åtaganden inkluderar socialt ansvar, trygga arbetsplatser, respekt för mänskliga rättigheter och en miljövänlig praxis.

Miljövänlig Målning

Vi använder endast miljövänliga färger av hög kvalitet för att säkerställa långvarigt skydd mot väder och vind. Dessutom använder vi enbart el- och miljöbilar i vår fordonsflotta för att minska vår påverkan på miljön.

Kundfokus och Transparens

Vi sätter kunden i fokus genom en levande dialog innan, under och efter arbetets gång. Vårt samarbete med Reco.se, den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige, ger våra kunder möjlighet att läsa omdömen och skapa sig en rättvis bild av vårt företag.

Uppförandekod och Socialt Ansvar

Vi har infört en uppförandekod för att säkerställa etiska och sociala normer både inom vår organisation och hos våra underentreprenörer och leverantörer. Vi tar också socialt ansvar genom att stödja lokala idrottsklubbar och bidra till samhällets välmående.

Klimatsmart Företagande

Vi strävar alltid efter att minska vårt klimatavtryck och arbeta mot uppsatta klimatmål. Genom att använda moderna metoder och hållbara material säkerställer vi att vårt måleri är en del av en hållbar framtid.

Slutsats

Kruthare Måleri är inte bara din lokala målare i Täby och Storstockholm utan också din pålitliga partner för fasadmålning och tapetsering. Med vårt engagerade team, högkvalitativa tjänster och fokus på hållbarhet, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och skapa vackra och långvariga resultat för ditt hem eller företag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss göra ditt nästa projekt till en framgång.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.