Kruthare

Målare Skärgården

Målare Skärgården för Tapetsering och Målning

Hos Kruthare Måleri är de experter på tapetsering och målning i Täby och hela Stor Stockholm. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande tapetsering, är de redo att hantera alla behov snabbt, kostnadseffektivt och med minimal påverkan på boendemiljön.

Expertis inom Tapetsering

Kruthare Måleri erbjuder tapetseringstjänster för olika tapetmaterial, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter och fibertapeter, samt våtrumstapeter och våtrumsmatta. De stöttar också kunder genom att hjälpa dem med färgsättning innan tapetseringsarbetet påbörjas.

Mångfald av Stilar och Mönster

Valet av tapetstil kan vara överväldigande med tusentals mönster, kvaliteter och färgställningar. Kruthare Måleri engagerar sig i inspirations- och idéstadiet för att säkerställa att kunderna får expertis och stöd för att skapa en enhetlig och attraktiv helhet. Olika stilar, från det romantiska och lantliga till det grafiska och retro, erbjuds för att passa olika smaker.

Inspirationsjakten på Google och Pinterest

I dagens digitala era är det enkelt att hitta inspiration genom en snabb sökning på Google eller Pinterest. Att leta efter tapeter online gör det möjligt för kunder att hitta sin stil och göra välgrundade val för sina projekt.
Målare Skärgården

Vårat Senaste Tapetseringsprojekt i Täby

Kruthare Måleri är stolta över sitt senaste tapetseringsprojekt i Täby. Förutom tapetsering erbjuder de också hjälp med färgsättning. Deras personal, med utbildning i färglära och färgdynamik, arbetar för att förstå kundens önskemål och skapa det önskade intrycket.

Målningstjänster för Företag och BRF

Kruthare Måleri är inte bara specialister på privatkundtjänster. De erbjuder även omfattande tjänster för företag och bostadsrättsföreningar, inklusive servicemåleri, målning av dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, och totalrenovering av lägenheter. Deras engagemang sträcker sig även till kontorsanpassningar.

Målning för Privatkunder

För privatkunder utför Kruthare Måleri olika måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Från fasadmålning till fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning och mycket mer, är de dedikerade att möta kundernas individuella behov.

Kundfokus och Målare i Täby

Hos Kruthare Måleri är kunden alltid i fokus. En levande dialog förs före, under och efter arbetet för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Med en stark tradition av skicklighet och användning av moderna och miljövänliga material strävar företaget efter att kunderna ska vara 100% nöjda.

Hållbarhet och Miljöfokus hos Kruthare Måleri

Kruthare Måleri är engagerade i hållbart företagande med ett starkt fokus på miljön. Genom att använda el- och miljöbilar i fordonsflottan och se till att avfall hanteras och återvinns på ett korrekt sätt, strävar de efter att minska sitt klimatavtryck och arbeta mot uppsatta klimatmål.

Uppförandekod och Socialt Ansvar

För att säkerställa en trygg och ansvarsfull arbetsmiljö har Kruthare Måleri infört en uppförandekod. Denna kod beskriver de krav och förväntningar som gäller för både den egna organisationen och underentreprenörer. De tar även socialt ansvar genom att stödja lokala idrottsklubbar och främja hållbar utveckling.

Målare i Framkant med Kompletta Lösningar

Kruthare Måleri ser till att ha rätt kompetenser för varje uppdrag och strävar efter att vara i framkant inom branschen. Med en bred intern kompetens och samarbete mellan medarbetare kan de erbjuda kompletta lösningar för målning och servicetjänster.

Samarbete med Reco.se för Kundrecensioner

Kruthare Måleri har valt Reco.se som sin samarbetspartner för kundrecensioner. Med en hög grad av transparens publiceras alla recensioner från Reco.se, vilket ger blivande kunder möjlighet att skapa sig en rättvis bild av företaget baserat på andras upplevelser.

Varför Reco?

Reco.se är den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige och samlar in omdömen från kunder efter avslutat arbete. Genom att arbeta med Reco.se strävar Kruthare Måleri efter att erbjuda öppenhet och tillförlitliga kundrecensioner för sina blivande kunder.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.