Kruthare

Måleri Vallentuna

Kruthare är ett måleri Vallentuna som betjänar Storstockholm.

Kruthare är ditt måleri i Vallentuna

Kruthare Måleri AB är ett professionellt måleriföretag med säte i Vallentuna strax norr om Stockholm. Företaget har etablerat sig som ett av de ledande företagen för inomhus- och utomhusmålning i regionen. Med många års erfarenhet ger Kruthare Måleri AB förstklassig service till sina kunder och specialiserar sig på både bostads- och industrimålningsprojekt.

Teamet på Kruthare Måleri AB är stolta över sin uppmärksamhet på detaljer, kvalitetsmaterial och effektiva processer. Vårt mål är att se till att varje projekt uppfyller eller överträffar kundens krav med fokus på högkvalitativa resultat. Målningsexperterna arbetar nära kunderna för att skapa en individualiserad plan som tar hänsyn till behoven i varje utrymme och uppnår perfekta resultat som håller i många år. Målningslösningarna sträcker sig från enkla uppfräschningar till mer komplicerade projekt som renoveringar eller fullständiga renoveringar.

Måleri Vallentuna

Kruthare Måleri AB erbjuder också ett brett utbud av tilläggstjänster, inklusive tapetinstallation, betsning, försegling och andra efterbehandlingslösningar samt ytbehandlingar som putsning och spackling. Företaget säljer även färg och andra relaterade material som finns i deras butikslokal i Vallentuna. Alla projekt genomförs med färger och ytbehandlingar av högsta kvalitet som appliceras med säkra metoder som uppfyller miljöbestämmelserna.

Genom att välja att arbeta med Kruthare Måleri AB kan du vara säker på att få pålitlig service från ett team som är dedikerat till att göra dig nöjd.

Vi tar hand om alla dina måleribehov, från stora till mindre projekt. Oavsett om du behöver en hel ny fasad eller bara en liten touch-up, kan vi hjälpa dig med det. Vi arbetar med alla typer av ytor, inklusive trä, betong, metall och plast. Vi använder modern teknik och produkter för att säkerställa att jobbet blir gjort riktigt och ser bra ut.

Kruthare erbjuder även andra tjänster som takrenoveringar, tapetseringar och fönsterrenoveringar. Vi har lösningar som passar alla budgetar och vi strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen och det bästa resultatet varje gång.

Om du letar efter en professionell målerifirma i Vallentuna som kan ta hand om dina behov på ett effektivt sätt, se till att du tar reda på mer om Kruthare!

Kontakta oss idag för mer information om vad vi kan göra för dig!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.