Kruthare

Målerifirma Sollentuna

Kruthare är en målerifirma Sollentuna med fokus på kvalitet och god service.

Kruthare är din målerifirma Sollentuna

Kruthare är ett måleriföretag från Sollentuna som har vuxit till att bli ett av de mest respekterade målerifirmorna i området.

På Kruthare är vi specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa målningstjänster för privat- och företagskunder i Sollentuna med omnejd. Från detaljerad inomhusmålning till kompletta exteriörrenoveringar, vårt erfarna team av proffs kan hantera alla projekt med lätthet.

Och med över många års erfarenhet på den lokala marknaden kan du lita på att ditt hem eller företag kommer att bli väl omhändertaget av vår expertpersonal.

Målerifirma Sollentuna

Vi förstår hur viktigt det är att ditt utrymme ser ut på bästa sätt och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje jobb vi utför. Vi använder endast färger och material av högsta kvalitet som finns tillgängliga, så du kan vara säker på att din färdiga produkt kommer att se fantastisk ut och hålla i många år framöver. Vårt engagemang för kundservice är oöverträffat, så om du någonsin har några frågor eller funderingar längs vägen kommer vår vänliga personal mer än gärna att hjälpa dig.

På Kruthare strävar vi efter att ge våra kunder en exceptionell upplevelse varje gång de anlitar oss för sina målningsbehov. Från detaljerade uppskattningar och tydlig kommunikation under hela processen fram till slutförandet – vårt mål förblir enkelt – att se till att du är nöjd med ditt resultat!

Om du letar efter ett pålitligt måleriföretag i Sollentuna behöver du inte leta längre. Kontakta Kruthare Måleri idag och låt oss visa dig varför vi är förstahandsvalet när det gäller målningstjänster i området!

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om vad vi kan göra för dig!

Vi ser fram emot att höra av oss till dig snart!

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.