Kruthare

Målning Täby

Vi utför målning Täby. Läs vidare om våra tjänster.

Kruthare erbjuder målning Täby

Vi kan hjälpa dig att målning Täby. Dessutom tapetserar vi väggar, målar lister och inredningsdetaljer. Därtill ser vi till att reparera nya lister och reparera väggar som skadats av ålder och slitage. Bland annat målar vi även våtutrymmen.

Att förvandla ett rum med färg eller tapeter är ofta ett enkelt sätt att göra ett hem mer personligt och unikt. Dessutom kan vi ge expertråd och hjälpa till med färg- och materialval.

Målning Täby

När vi målar interiörer ser vi alltid till att omålade ytor täcks. För, att visa respekt för ditt hem är av största vikt. Därtill ser vi till att alla verktyg och dammsugare samlas in efter jobbet. Även om vi planerar att komma tillbaka nästkommande dag.

Vi använder endast miljövänliga material. Det är självklart att vi bryr oss om våra kunder, oss själva och miljön.

Vi kan också erbjuda dekorativ målning, där våra professionella målare använder sin passion till hantverket. Kanske vill du måla ett väggmönster som aldrig har målats av någon annan, direkt på väggen?

Det finns många möjligheter för den som vill skapa sitt eget originalmotiv.

Måla en unik väggmålning i ditt vardagsrum? Eller vad sägs om att måla ditt företags logotyp på väggen i din reception, klubb eller butik?

Under utomhussäsongen hjälper vi dig att måla ytterväggen på ditt hus. Innan målningen rengörs och repareras fasaden. Om en del eller hela fasaden behöver bytas ut kan vi hjälpa dig me det också. När vi målar strävar vi alltid efter att använda miljövänliga färger av hög kvalitet för att se till att ditt hus ser nymålat ut länge och att ditt hus skyddas effektivt mot fukt, kyla, solljus och värme. Detta innebär att du inte behöver måla ditt hem lika ofta.

När vi målar på höga höjder bygger vi våra egna ställningar som vi sätter upp i ditt hem. Dessa ställningar är av hög kvalitet och all vår personal är utbildad för att montera dem. Dessa ställningar är utformade för att säkerställa att våra målare kan arbeta säkert och tillförlitligt.

Arbetstiden utomhus varierar något beroende på väderförhållandena. Den löper vanligtvis från maj till september, men kan vara kortare eller något längre.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.