Kruthare

Fasadmålning Österåker

För den som söker professionell hjälp med fasadmålning i Österåker är Kruthare måleri det självklara valet. Med expertis och erfarenhet erbjuder de måleritjänster av hög kvalitet för både privata och företagskunder. Här kan du läsa mer om företagets tjänster och hur de kan förvandla ditt hem eller företagslokal genom fasadmålning i Österåker.

Fasadmålning i Österåker

Kruthare måleri är specialister på fasadmålning och har utfört många lyckade projekt i Österåker med omnejd. Med fokus på kvalitet och hållbarhet ser de till att ditt hem eller företagsbyggnad får en professionell och snygg yta som skyddar mot väder och vind.

Erfarenhet och Mångsidighet

Företaget riktar sig till olika kundgrupper, inklusive bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar och privatpersoner. De erbjuder måleritjänster för olika typer av byggnader, från småhus till större kommersiella fastigheter.

Kostnadsfri Färgsättning och Rådgivning

Innan arbetet påbörjas erbjuder Kruthare måleri kostnadsfri färgsättning och rådgivning. Med tusentals tapetmönster att välja mellan kan deras expertis hjälpa dig att skapa en harmonisk och stilfull fasad. Genom att vara involverade från början säkerställer de att dina önskemål och idéer blir förverkligade.

Fasadmålning Österåker

Projekt och Referenser

Senaste Fasadmålningsprojektet

Ett av deras senaste fasadmålningsprojekt i Österåker visar på företagets skicklighet och dedikation. Resultatet är en fasad som inte bara är vacker utan också hållbar över tid.

Måleri och Tjänster

Kruthare måleri erbjuder en rad olika tjänster inom måleri och renovering. Deras kompetens sträcker sig från fasadmålning till trapphusmålning och golvslipning. Här är några av de tjänster de tillhandahåller:

Fasadmålning

Under utomhussäsongen är företaget redo att hjälpa dig med att måla om din husfasad. Genom att använda miljövänliga färger av hög kvalitet och moderna metoder ser de till att ditt hus får ett långvarigt och snyggt utseende.

Trapphusmålning

Ett nymålat trapphus höjer inte bara värdet på lägenheterna utan ger också ett positivt intryck för alla som vistas där. Kruthare måleri utför trapphusmålning i både små och stora byggnader.

Golvslipning och Golvläggning

För att förnya ditt parkettgolv erbjuder de professionell golvslipning och golvläggning. Med högkvalitativa material och noggrannhet ser de till att ditt golv får nytt liv.

Kontakta Kruthare Måleri

För den som söker pålitliga och erfarna målare för fasadmålning i Österåker är Kruthare måleri det självklara valet. Kontakta dem för ett kostnadsfritt besök och offertförslag. Med deras engagemang för kvalitet och hållbarhet kommer de att förvandla din fasad till något extraordinärt.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.