Kruthare

Målare Resarö

Målare Resarö: Expertis inom Målning och Tapetsering

Målning och Tapetsering i Täby och Stor Stockholm Målare Resarö, representerat av Kruthare måleri AB, är en pålitlig och erfaren målerifirma som erbjuder målnings- och tapetseringstjänster i Täby och hela Stor Stockholm. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande tapetsering, tar de hand om alla behov med snabbhet, kostnadseffektivitet och minimal påverkan på boendemiljön.

Expertis inom Tapetsering

Målare Resarö specialiserar sig på olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. De guidar även sina kunder genom färgsättningen för att säkerställa att varje projekt får det önskade estetiska resultatet.

Mångfald av Stilar och Mönster

Valet av tapetstil är varierat, och Målare Resarö erbjuder inspiration och idéer för att hjälpa kunderna hitta den perfekta stilen. Oavsett om det är det lantliga, grafiska, romantiska eller ungdomligt graffiti-inspirerat, är målarna här för att ge expertis och vägledning genom hela processen.

Sök Inspiration Online

I dagens digitala era är det lätt att hitta inspiration genom att göra en sökning på Google eller Pinterest. Målare Resarö uppmuntrar sina kunder att utforska olika mönster och stilar för att hitta den perfekta tapetstilen.

Hjälp med Färgsättning och Personlig Stil

Målare Resarö har nyligen avslutat ett tapetseringsprojekt i Täby och är stolta över att erbjuda inte bara professionell tapetsering utan också hjälp med färgsättning. Genom att lyssna på kundens önskemål och idéer strävar de efter att skapa ett intryck som motsvarar projektets syfte, vare sig det är energirikt, harmoniskt eller uppmanande till kraft.

Målare Resarö

Tjänster för Företag, BRF och Privatkunder

Målare Resarö för Företag och BRF

Målare Resarö är inte bara inriktade på privatkunder utan välkomnar även BRF, HRF och företagskunder. De erbjuder allt från enklare servicemåleri till målning av dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage och totalrenovering av lägenheter. Kontorsanpassningar är också en del av deras tjänsteutbud.

Målare Resarö för Privatkunder

För privatkunder utför Målare Resarö olika måleriarbeten både inomhus och utomhus. Från fasadmålning och fönstermålning till tapetsering, våtrumsmålning, motivmåleri och målning vid nybyggnation, är de din pålitliga målare i Täby och resten av Stockholms län.

Vad kan du förvänta dig av Målare Resarö?

Kundfokus och Kvalitet

Målare Resarö sätter kunden i fokus och prioriterar en levande dialog genom hela projektet. Med en bred kompetens inom måleri och en tydlig kommunikation strävar de efter att uppfylla kundernas förväntningar till 100%. Kvalitet, både i utfört arbete och använda material, är av högsta vikt för företaget.

Ansvarsfullt Företagande och Miljömedvetenhet

Företaget tar ett stort ansvar för både samhälle och miljö. Genom att använda miljövänliga färger, el- och miljöbilar i fordonsflottan samt genom att återvinna material på rätt sätt, strävar Målare Resarö efter hållbarhet och minskat klimatavtryck.

Trygghet och Uppförandekod

Målare Resarö värnar om trygghet på arbetsplatser och främjar en sund arbetsmiljö. En uppförandekod förväntas och följs för att säkerställa överenskomna normer och värderingar.

Tjänster och Kompetens

Målare Resarös Måleritjänster inkluderar:

  • Interiörmålning
  • Fasadmålning
  • Kontorsanpassningar
  • Trapphusmålning
  • Microcement
  • Dekorativt måleri
  • Design & väggmotiv
  • Golvslipning & golvläggning

Interiörmålning med Målare Resarö

Målare Resarö erbjuder interiörmålningstjänster, inklusive tapetsering, målning av väggar, lister och snickerier. Förändra och förnya ditt hem med färg och tapeter och få expertrådgivning om färg och materialval.

Fasadmålning för Skydd och Estetik

Under utomhussäsongen utför Målare Resarö fasadmålning och erbjuder även tvätt och förberedelse av fasaden. Genom att använda miljövänliga färger och kvalificerade byggställningar strävar de efter att ge huset långvarigt skydd mot väder och vind.

Kontors- och Butiksanpassningar för Professionell Image

Målare Resarö hjälper företag att skapa det perfekta kontoret eller butiken som speglar deras image. Kontors- och butiksanspassningar kan påverka kundernas intryck och skapa en positiv upplevelse.

Trapphusmålning för Harmoni och Värdeökning

Ett nymålat, harmoniskt trapphus kan höja värdet på bostäder och ge ett positivt intryck på alla som passerar genom det. Målare Resarö utför trapphusmålning oavsett storlek på byggnaden.

Golvslipning och Golvläggning för Förnyelse

Få ditt parkettgolv att kännas som nytt genom golvslipning och applicering av ytskikt som hårdvaxolja eller lack. Målare Resarö erbjuder också läggning av helt nya parkettgolv i olika mönster.

Microcement för Flexibel Användning

Microcement är ett flexibelt ytskikt som kan användas på olika platser, inklusive köksbänkskivor, golv och väggar. Målare Resarö har erfarenhet av att lägga microcement på olika underlag och skapar en modern betongkänsla.

Dekorativt Måleri och Väggmotiv för Unika Rumsdesign

För de som söker något unikt erbjuder Målare Resarö dekorativa måleritjänster och skapar väggmotiv som är anpassade och formgivna för varje specifik yta. Deras mångsidighet sträcker sig från fotbollsklubbar till privata hem och företag.

Ansvar, Tidsramar och Kundnöjdhet

Proffsiga Målare med Lång Erfarenhet

Målare Resarös framgång ligger i deras proffsiga och erfarna målare. Deras långa erfarenhet möjliggör effektivt och metodiskt arbete samtidigt som de tar ansvar för varje steg i uppdragsprocessen. Ansvar för kommunikation, utfört arbete, tidsramar och budget är en integrerad del av deras arbetsetik.

Leverans Inom Tidsramar och Budget

Genom att dra nytta av sina anställdas breda kunskaper och specialkompetenser kan Målare Resarö leverera projekt i tid och inom överenskomna budgetar. Kundnöjdhet är av högsta prioritet, och företaget strävar efter att kunden ska vara helt tillfredsställd efter avslutat arbete.

Om Målare Resarö

Kundfokus och Samhällsansvar

Målare Resarö ser varje kund som en prioritet och strävar efter att skapa så bra förutsättningar som möjligt för kunden, de anställda och samhället. Genom ett starkt fokus på kundnöjdhet, hållbart företagande och samhällsansvar har Målare Resarö byggt upp ett positivt rykte inom måleribranschen.

Reco Kundrecensioner och Transparens

Samarbetet med Reco.se

Målare Resarö värdesätter transparens och samarbetar med Reco.se, den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige. Genom Reco.se samlas och publiceras kundrecensioner, vilket ger blivande kunder en rättvis bild av företagets prestationer.

Varför Läsa Omdömen?

Målare Resarö förstår vikten av att läsa omdömen, och Reco.se erbjuder en plattform där kunder kan dela sina upplevelser opartiskt. Med en hög andel läsande kunder, strävar Målare Resarö efter att behålla transparens och ärlighet genom Reco.se.

Målare Resarö: För Enastående Målning och Tapetsering

Sammanfattningsvis erbjuder Målare Resarö en omfattande palett av måleritjänster för företag, BRF och privatkunder. Med fokus på kundnöjdhet, hållbart företagande och expertis inom måleri och tapetsering har de etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden. Genom Reco.se och sitt åtagande för transparens strävar Målare Resarö efter att behålla enastående kvalitet och service inom måleribranschen. Kontakta dem för att få professionell hjälp med ditt nästa målnings- eller tapetseringsprojekt.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.