Kruthare

Målare Vaxholm

Målning och Tapetsering i Vaxholm och Omnejd

Teamet på Kruthare måleri är experter på målning och tapetsering i Vaxholm och hela Stockholmsregionen. Oavsett om det gäller små eller större projekt, är vi redo att ta hand om alla dina behov när det kommer till tapetsering och målning. Vi arbetar snabbt, kostnadseffektivt och med minimal påverkan på din boendemiljö.

Specialister på olika typer av tapeter

Vi hanterar alla typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Vårt mål är att göra tapetseringsprocessen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder.

Färgsättning för tapetsering i Täby

Våra experter hjälper dig även med färgsättningen inför tapetseringsprojektet. Med tusentals tapeter att välja mellan kan det vara överväldigande, men vi finns här för att ge expertis och vägledning från inspiration till slutresultat.

Variationer av tapetstilar

Tapetstilar varierar från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro. Vi hjälper dig att hitta din stil, vare sig det är klassiskt blommigt, graffiti-motiv eller något annat. Inspiration finns lätt tillgänglig genom en enkel sökning på Google eller Pinterest.

Målare Vaxholm

Vårt Senaste Tapetseringsprojekt i Täby

Vi står till tjänst med färgsättning och tar emot era idéer för att skapa det perfekta intrycket. Oavsett om det ska vara energifyllt, harmoniskt eller uppmana till kreativitet, är det du som kund som styr projektet.

Våra Tjänster

Som måleriföretag i Stockholm erbjuder vi en omfattande lista av tjänster, inklusive interiörmålning, fasadmålning, kontorsanpassningar, trapphusmålning, microcement, dekorativt måleri, design & väggmotiv, samt golvslipning & golvläggning.

Interiörmåleri

Vi hjälper till med tapetsering, målning av väggar, lister och snickerier. Förändra och förnya ditt hem med färg och tapeter för att ge det en personlig touch. Vi lägger stor vikt vid att respektera ditt hem genom att täcka ytor och städa noggrant efter varje arbetsdag.

Fasadmålning

Under utomhussäsongen tar vi hand om fasadmålning, inklusive tvätt och reparation vid behov. Vi använder miljövänliga färger för att skydda ditt hus mot väder och vind, och vi ser alltid till att använda kvalificerade byggställningar för säkerhet.

Kontorsanpassningar & Butiksanpassningar

Skapa det perfekta kontoret eller butiken med våra anpassningstjänster. Första intrycket är viktigt, och vi kan hjälpa er att skapa en miljö som passar er image och lockar kunder.

Trapphusmålning

Ge ditt trapphus ett nytt, harmoniskt utseende. Ett nymålat trapphus förbättrar inte bara intrycket utan höjer också fastighetens värde till låg kostnad.

Golvslipning & Golvläggning

Förnya ditt parkettgolv med slipning och applicering av ytskikt eller överväg att lägga in ett helt nytt parkettgolv. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kvalitetshantverk inom golvläggning.

Läggning av Microcement

Utforska möjligheterna med microcement, ett flexibelt material för golv, väggar och köksbänkar. Vi kan lägga det på nya tätskikt eller till och med ovanpå befintligt klinker/kakel för en modern och hållbar känsla.

Dekorativt Måleri & Väggmotiv

För de som söker något unikt erbjuder vi dekorativa målningar och väggmotiv som är helt anpassade och unika. Våra konstnärliga lösningar har varit populära bland både privatpersoner och företag.

Ansvarsfullt Företagande

Kunden i Fokus

Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter en levande dialog genom hela projektet. Vårt företag präglas av sammanhållning, skicklighet och användning av miljövänliga material.

100% Måleri

Vi levererar allt från fasadmålning till specialmålningar med passion och ansvar. Våra erfarna målare arbetar effektivt och metodiskt för att säkerställa att du som kund är nöjd med det utförda arbetet.

Inom Tidsram

Med bred kunskap och specialkompetens levererar vi projekt i tid och inom överenskommen budget. Kundnöjdhet är vårt främsta mål, och vi tar ansvar för en smidig process från början till slut.

Ansvar

Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda och återkomma till oss. Våra skickliga och passionerade målare tar ansvar för välkommunicerad dialog, väl utfört arbete och överensstämmelse med tidsramar och budget.

Miljö, Socialt Ansvar och Trygghet

Miljö

Hos Kruthare är hållbart och klimatsmart måleri resultatet av gott hantverk och medvetna materialval. Vi använder el- och miljöbilar, tar hand om deponi korrekt och arbetar ständigt mot minskat klimatavtryck.

Socialt

Vi stödjer lokala idrottsklubbar och tar stort socialt ansvar för samhället. Vår uppförandekod säkerställer goda arbetsförhållanden och respekt för mänskliga rättigheter inom hela vår verksamhet.

Trygghet

Vi strävar alltid efter att skapa trygga arbetsplatser både fysiskt och mentalt. Vårt fokus på mänskliga rättigheter och socialt ansvar återspeglas i vårt dagliga arbete och i vår uppförandekod.

Rätt Person på Rätt Uppdrag

Intern Kompetens och Samarbete

Vi anpassar oss alltid efter förutsättningarna för varje uppdrag för att optimera effektiviteten. Med bred kompetens och samarbete inom teamet säkerställer vi att rätt färdigheter finns på plats.

Positiv Utveckling och Kundfokus

Kruthare är ett företag med positiv utveckling och duktiga medarbetare. Vi tror på att ha mycket egen personal för att säkerställa kvalitet och effektivitet oavsett projektstorlek.

Reco Kundrecensioner

Cirka 86% av blivande kunder läser andra kunders omdömen innan de väljer ett hantverksföretag. Vi samarbetar med Reco.se för transparenta och ärliga recensioner från våra kunder.

Varför Använda Reco?

Reco.se är Sveriges största recensionssida för hantverkstjänster. Vi använder Reco för att ge våra kunder transparenta omdömen som inte kan påverkas av oss. Det ger blivande kunder en rättvis bild av vårt företag.

Varför Omdömen?

Skrivna omdömen ger blivande kunder en rättvis bild av vårt företag. Vi tror på transparens och samarbetar med Reco för ärliga och opartiska recensioner som hjälper kunder att fatta informerade beslut.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offertförslag. Vi är redo att ta hand om ditt nästa målnings- eller tapetseringsprojekt med professionell och pålitlig service.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Rätt person på rätt uppdrag.
Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.
ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.