Kruthare

Måleri Sollentuna

Kruthare är ett professionellt måleri Sollentuna.

Kruthare är ett måleri Sollentuna

Vi har tillhandahållit högkvalitativa måleritjänster till kunder i området sedan 1999. Vårt team av erfarna målare specialiserar sig på både invändiga och utvändiga målningsprojekt, samt tapetsering och andra vanliga behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service, genom att uppmärksamma varje detalj och leverera arbete som uppfyller eller överträffar deras förväntningar.

På Kruthare använder vi endast färger och material av högsta kvalitet, som noggrant väljs ut av vårt team för att säkerställa att vårt arbete håller högsta standard. För att se till att ditt projekt slutförs till din belåtenhet kombinerar vi avancerad teknik med traditionell teknik och behandlar varje jobb som om det vore av yttersta vikt. Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är kan vårt team hantera det från början till slut med stor skicklighet och precision.

Måleri Sollentuna

När du anlitar oss för måleri Sollentuna-projekt prioriterar vi alltid hälsa och säkerhet för alla inblandade. Förutom att vi använder skyddsutrustning som andningsskydd och masker när det är lämpligt, ser vårt team till att all utrustning regelbundet kontrolleras för eventuella risker. På så sätt kan du vara säker på att ditt projekt hanteras med omsorg under hela dess varaktighet.

Med många års erfarenhet i bagaget och utmärkt kundfeedback från nöjda kunder i hela Sollentuna har Kruthare fått ett gott rykte inom branschen. Kontakta oss idag för mer information eller en gratis offert på ditt nästa målningsprojekt!

Vi erbjuder experttjänster för målning av bostäder och kommersiella fastigheter i området. Vårt team av erfarna målare är alla högutbildade, kunniga och dedikerade till att leverera kvalitetsresultat. Vi använder endast material av högsta kvalitet och de mest avancerade teknikerna för att säkerställa en vacker, långvarig finish som du kommer att vara stolt över att visa upp. Oavsett om det är interiör- eller exteriörmålning du behöver kan Kruthare hjälpa dig att få din fastighet att se fantastisk ut igen. För alla dina målningsbehov i Sollentuna, ta kontakt med Kruthare redan idag!

Vi garanterar att du blir nöjd med varje jobb som vi tar oss an. Låt oss hjälpa dig att få din fastighet att glänsa! Måleri Sollentuna är vår specialitet – ring oss nu för en gratis offert och se hur enkelt det är

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.