Kruthare

Fasadmålning Resarö

Fasadmålning Resarö

Resarö, beläget i vackra omgivningar, är platsen där Kruthare måleri AB erbjuder professionella måleritjänster, inklusive fasadmålning. Denna dedikerade målerifirma har lång erfarenhet av att betjäna BRF, HRF, privatkunder och föreningar i Täby och hela Storstockholm. Fasadmålning är en viktig del av deras expertis, och de strävar efter att erbjuda snabba, kostnadseffektiva tjänster med minimal påverkan på boendemiljön.

Tapetsering Täby

Kruthare måleri utför inte bara fasadmålning utan är också experter på tapetsering i Täby och dess omgivningar. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande renovering, hanterar de alla behov när det gäller tapetsering och målning. De arbetar med olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. Dessutom hjälper de sina kunder med färgsättning för att säkerställa att resultatet är både vackert och harmoniskt.

Val av Tapetstil

När det gäller val av tapetstil, erbjuder Kruthare måleri en bredd av mönster och stilar, från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro. De guidar sina kunder genom det stora utbudet av tapeter och ger expertinsikter för att säkerställa att det valda materialet passar perfekt in i den övergripande designen.

Sökning och Inspiration

I dagens digitala era är det enkelt att hitta inspiration för tapetval. Genom att göra en sökning på Google eller Pinterest kan kunder snabbt hitta olika stilar och mönster som passar deras smak och preferenser.

Vårt Senaste Tapetseringsprojekt

Kruthare måleri delar stolt med sig av sitt senaste tapetseringsprojekt i Täby. För dem är det inte bara att måla väggar; de är engagerade i färgsättning och skapandet av atmosfärer som speglar kundernas önskemål och behov. Deras personal har utbildning i färglära, färgdynamik och färgkomposition för att säkerställa att varje projekt blir en framgång.

Fasadmålning Resarö

Måleri Täby för Företag och Privatpersoner

Kruthare måleri erbjuder omfattande målartjänster för både företag och privatpersoner i Täby och dess omgivningar. De tar hand om allt från enklare servicemåleri till att totalrenovera lägenheter. Måleri av dörrar, fönster, fasader och trapphus är en del av deras specialitet. De fokuserar inte bara på yrkeskunskap utan lägger också vikt vid kommunikation, tydliga priser och rådgivning för att säkerställa att alla kunder är 100% nöjda med resultatet.

Vårt Ansvar och Åtagande

Kruthare måleri är dedikerade till att möta sina kunders förväntningar och behov. Deras erfarna och professionella målare tar ansvar för varje steg i uppdragsprocessen, från välkommunicerad dialog till väl utfört arbete inom överenskomna tidsramar och budget.

Våra Tjänster

Interiörmålning
Fasadmålning
Kontorsanpassningar
Trapphusmålning
Microcement
Dekorativt måleri
Design & väggmotiv
Golvslipning & golvläggning

Engagemang för Miljö och Socialt Ansvar

Kruthare måleri sätter hållbarhet och klimatsmart måleri i fokus. Genom att använda miljövänliga fordon och följa riktlinjer för korrekt avfallshantering strävar de efter att minska sitt klimatavtryck. Dessutom stöder de lokala idrottsklubbar och tar ett aktivt socialt ansvar för att främja hållbar utveckling inom miljö och samhälle.

Reco Kundrecensioner

Kruthare måleri värdesätter transparenta kundrecensioner och samarbetar med Reco.se för att säkerställa att kunder får en rättvis bild av företagets prestationer. Med över 86% av blivande kunder som läser recensioner innan de väljer ett hantverksföretag, strävar Kruthare måleri efter att skapa trygghet och tillförlitlighet genom öppenhet och ärlighet.

Hur kan vi hjälpa dig?

FÖRETAG & BRF

Vi kan hjälpa er med allt från enklare servicemåleri till att måla dörrar, fönster, fasader, parkeringsgarage, k-märkta byggnader till att måla om trapphus och totalrenovera lägenheter. Vi hjälper er även med kontorsanpassning.

TJÄNSTER

Vi sitter inte bara på yrkeskunskapen & kunnandet. Vi har hela paketet med kommunikation, enkelt och överskådligt pris, rådgivning m.m som är så otroligt viktigt för att alla skall känna sig 100% tillfredsställda i slutändan av projektet.

Vi utför alla typer av måleriarbeten mot dig som privatkund. Såväl inomhus som utomhus. Vi hjälper dig med fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, reparationsmålning, våtrumsmålning, motivmålning, målning vid nybyggnation m.m.

RECO
KUNDRECENSIONER.

Cirka 86% av alla blivande kunder läser andra kunders omdömen innan dem anlitar ett företag. Med omdömen man tar del av vill man som kund försöka skapa en så objektiv, äkta och rättvis bild av det företag man är intressad av. Därför samarbetar Kruthare AB med Reco.

Vi på Kruthare är flexibla och kunniga inom målerihantverket, alla strävar mot de gemensamt uppsatta målen gentemot våra kunder & våra medarbetare. Vi har en stor bredd i våra interna led och tar hjälp av varandra för att säkerställa att vi är uppdaterade och i framkant av.

Kruthare är införstådda med att vår verksamhet påverkar både samhället och miljön omkring oss alla. Vi ställer därför höga krav och ansvar på oss själva, och alla våra underentreprenörer att främja hållbar utveckling inom miljö, samhälle & socialt.

Kontakta oss för mer information.